7 iulie 2016

Programul ''Antreprenori romani de pretutindeni''

0 Comentarii
Ministerul Afacerilor Externe - Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (MAE - DPRRP), în parteneriat cu Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM și Re>Patriot - proiect al Romanian Business Leaders - RBL, lansează Programul „Antreprenori români de pretutindeni”.
 
Stimularea spiritului întreprinzător și încurajarea inițiativelor de afaceri, care pot crea mai multă bunăstare pentru români, oriunde aceștia s-ar afla, sunt obiective pe care Departamentul Politici pentru Românii de Pretutindeni le susține în mod constant. 
 
Acest Program este dedicat românilor din străinătate.

Cursurile se vor putea studia în perioada 1 iulie - 15 noiembrie 2016 și au ca scop promovarea culturii antreprenoriale și de management și sprijinirea românilor din străinătate.
 
Prin Programul “Antreprenori români de pretutindeni”:
• beneficiezi de una din cele 300 de burse gratuite pentru studiul Programelor e-Learning de educație în management și cultură antreprenorială: Antreprenor, Manager și Întreprinzător în turism, dezvoltate de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM
• poți câștiga una din cele 20 de cărți de antreprenoriat, câte 10 exemplare din “Ghidul Practic pentru Antreprenori”, realizat de Romanian Business Leaders și câte 10 exemplare din cartea “Cei care schimbă jocul”
• poți câștiga unul din cele 3 locuri pentru mentorat tehnic cu lideri români de business din proiectul Re>Patriot
• poți câștiga unul din cele 3 sejururi în România, oferite de Re>Patriot (RBL).
 

Modalitatea de înscriere: completează Formularul electronic, până la 31 iulie 2016, in limita locurilor disponibile.

Acest Program este dedicat românilor din străinătate.

 

Pentru studierea gratuită a Programelor e-Learning FNTM înscrierea se face în limita a 100 de locuri pentru fiecare Program de educație: Antreprenor, Manager și Întreprinzător în turism, pe principiul primul venit, primul servit. Studierea și absolvirea fiecărui Program e-Learning FNTM se realizează până la 15 noiembrie 2016, prin promovarea testelor online, cu un procentaj minim de 70% pentru fiecare modul de curs.
Diplomele de absolvire se eliberează sub egida FNTM (electronic și/sau print). Pentru informații suplimentare, trimiteți un mesaj la antreprenor@fntm.ro.

Pentru a beneficia de premiile RBL, cursanții interesați sunt invitați să trimită un plan de afacere, până la 30 octombrie 2016, la adresa office@repatriot.ro, pentru a putea câștiga următoarele premii:
• Cărți de antreprenoriat - Primele 20 de planuri de afaceri trimise vor fi premiate cu câte o carte la alegere din ”Ghidul Practic pentru Antreprenori” și “Cei care schimbă jocul”. Vă rugăm să menționați titlul cărții dorite când trimiteți planul de afaceri. Structura planului de afacere va fi anunțată după înscrierea la Programele e-Learning.
• Mentorat tehnic - Un juriu format din câte un reprezentant al Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni din Ministerul Afacerilor Externe, Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM și Re>Patriot (Romanian Business Leaders - RBL) va alege cele mai bune 3 planuri de afaceri trimise.
• Sejururi în România - Câștigătorii celor 3 sejururi vor fi extrași prin tragere la sorți, folosind o aplicație electronică, din totalul planurilor de afaceri trimise.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu