27 iulie 2016

Siguranta cetatenilor prioritate pentru politisti

0 Comentarii
Polițiștii au desfășurat, în perioada 22-24 iulie, activități suplimentare pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
Peste 150 de polițiști din județul Bacău au acționat suplimentar față de dispozitivul curent, în perioada 22-24 iulie, pentru pentru prevenirea faptelor antisociale și asigurarea liniștii cetățenilor.
Polițiștii de ordine publică, de la rutieră, investigații criminale și din cadrul altor structuri au efectuat 11 controale și au instituit 9 filtre rutiere.
În urma acestor activități au polițiștii au constatat 11 infracțiuni, dintre care 9 în flagrant delict.
Ca urmare a abaterilor constatate polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au aplicat 469 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 139 920 de lei.
Polițiștii au intervenit și au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar în urma controalelor efectuate la unități comerciale s-au luat 12 măsuri de sancționare contravențională la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
S-a acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, iar în cele 9 filtre rutiere instituite polițiștii au aplicat 399 de sancțiuni pentru nerespectarea normelor rutiere. Dintre acestea, 129 de sancțiuni au vizat depășirea limitei legale de viteză. Ca măsură complementară, polițiștii au reţinut 51 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au retras 3 certificate de înmatriculare.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu