28 iulie 2016

Stand-Up Comedy - Teo, Vio si Costel in Bacau

0 Comentarii
La jumătatea verii, www.concertebacau.ro ne aduce in Bacău un super-show de stand-up cu trioul minune al comediei românești: TEO, VIO și COSTEL. Cei trei comedianți care au făcut să explodeze fenomenul stand-up comedy in România se reunesc in formula completă de trupă care i-a consacrat și vin in Bacău, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 20:00. Stand-up-ul, hohotele de râs și oamenii fericiți își dau întâlnire la Teatrul de Vara din Bacau
Teo sau Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up.
În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un ”Daddy Caddy” al trupei de stand-up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună. Ca și Teo și Costel, Vio a început să facă stand-up în 2004 la Cafe Deko.
Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui.
Bilete au două categorii de preț, 40 lei și 60 lei și sunt disponibile prin agenția PRO-EVENT, str. Mihai Viteazu, nr.3. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu