17 august 2016

Jean Michel Jarre - World Tour 2016

0 Comentarii
Anul 2016 îl va readuce pe avangardistul muzicii electronice, Jean-Michel Jarre, într-un show live spectaculos, pentru prima dată după o perioadă de șase ani de absență de pe marile scene ale lumii. Turneul mondial “Electronica” va avea startul în Europa în luna octombrie, iar pe 11 noiembrie artistul francez Jean-Michel Jarre va fi la Cluj-Napoca, unde va concerta în Sala Polivalentă.

“Așa cum am promis, încă de anul trecut, în 2016 vom organiza la Cluj-Napoca evenimente și concerte și mai spectaculoase. Jean-Michel Jarre este recunoscut ca fiind artistul ale cărui concerte nu au fost încă și probabil nu vor putea fi egalate, fiind unul dintre primii artiști din lume, care a susținut adevărate spectacole de muzică electronică. Ne bucurăm mult, că am reușit să-l aducem pe unul dintre pionerii muzicii electronice, pe 11 noiembrie, la Cluj-Napoca”. afirmă Mircea Buteanu, Manager Diesel Events.

Renumit pentru fascinantele efecte vizuale și pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, care au încântat milioane de oameni din întreaga lume, show-ul promite încă o dată să fie o călătorie muzicală cu adevărat captivantă. Artistulul Jean-Michel Jarre dorește să își captiveze publicul cu noile melodii cuprinse în cel mai recent album intitulat “Electronica”, dar și cu deja cunoscutele albume “Oxygene” (1976) sau “Equinoxe” (1978).
Pret bilet: intre 110-485 lei

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu