Toamna aduce roade bogate si la Auchan sunteti asteptati cu cea de-a VIII- a editie a Targului de vinuri.
In perioada 21 septembrie – 4 octombrie peste 300 de vinuri vor fi vedete timp de doua saptamani. Te invitam sa te bucuri de o selectie de vinuri din toate regiunile tarii, completata de vinuri internationale din 9 tari. 30 de podgorii vor face defilarea in aceasta toamna.
Si sigur te intrebi cu ce poti asocia fiecare tip de vin.
- Mancarurile mai acide pot fi asociate cu vinuri acide, fructate, aromate, demiseci.
- Mancarurile acre se asociaza de regula cu vinurile albe, fructate, usoare, seci sau demiseci.
- Preparatele afumate se imbina perfect cu vinurile albe fructate sau cu vinuri rosii, condimentate.
- Mancarurile grase se asociaza in general cu vinurile rosii seci, cu arome tari, bogate.
- Preparatele din peste se combina cu vinurile albe, cu o aroma tare, seci sau demiseci.
- Deserturile dulci merg de minune cu vinuri la fel de dulci sau mai dulci.
- Preparatele sarate se asociaza bine cu vinurile albe dulci sau cu vinuri rosii cu continut mai scazut de taninuri.
0 Comentarii:
Trimiteți un comentariu