12 octombrie 2016

Biroul Regional pentru Europa de Est si Comunitatea Statelor Independente a UNICEF in vizita la Consiliul Judetean

0 Comentarii
Președintele Consiliului Județean Bacău a primit marti, 11 octombrie 2016, vizita unei delegații formată din reprezentanții Biroului Regional pentru Europa de Est și Comunitatea Statelor Independente a UNICEF. 
În cursul întrevederii, au fost prezentate principalele priorități și provocări în domeniul promovării și protecției drepturilor copilului la nivelul județului Bacău, incluzând perspectiva unor inițiative comune ce vizează incluziunea socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunității.
Vizita reprezintă o confirmare a importanței acordate de autoritățile băcăuane cu privire la promovarea și protecția drepturilor copilului la nivel județean – rolul instituțiilor județene și locale și rolul UNICEF. 
Din delegație au făcut parte: Joanne Bosworth - consilier regional pe domeniul politică economică și socială, Maha Muna, specialist regional pe domeniul egalității de gen, Ilaria Favero, specialist regional pe adolescent, Eugenia Aplozan,Cristina Badea și Voica Pop din partea UNICEF România.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu