18 octombrie 2016

Campanie umanitara AUCHAN- votati cauza Crucii Rosii

0 Comentarii
Hypermarketul AUCHAN a demarat in aceasta perioada o campanie prin care va sustine cauza unei organizatii umanitare. Exista trei proiecte, dintre care va fi ales unul singur: 1. Crucea Rosie – proiect social pentru copiii si persoanele varstnice defavorizate; 2. Mai mult verde - proiect pentru un MEDIU înconjurător mai curat; 3. Fundatia Noi Orizonturi – sustinerea educatiei. 
Va rugam sa sustineti proiectul Crucii Rosii, al carui obiectiv consta in sprijinirea cu produse alimentare si de igiena a unui numar de 250 de copii si persoane varstnice afectate de saracie, care nu-si pot acoperi nevoile de baza de hrana si igiena. 
Se poate vota doar pana la data de 25 octombrie!
Este suficient sa mergeti la Auchan si sa va faceti acolo cumparaturile. 
Fiecare client Auchan interesat sa participe la Campanie va primi, indiferent de valoarea bonului fiscal, pentru fiecare bon de cumparaturi emis , un singur jeton pe care are optiunea sa il introduca in urna corespunzatoare cauzei pe care doreste sa o sustina. Un jeton reprezinta un vot pentru cauza aleasa. Urnele se regasesc la intrarile in hipermarket si sunt semnalizate corespunzator.
In baza bonului fiscal, clientul care si-a manifestat intentia de a participa la Campanie, are posibilitatea sa isi exprime un al doilea vot (vot on-line) inregistrat pe site-ul auchan.ro/mobilizatron prin introducerea urmatoarelor date: numarul bonului; data bonului; sexul; numele si prenumele; adresa de email. 
Mai multe detalii puteti afla accesand linkul http://auchan.ro/mobilizatron/.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu