26 noiembrie 2016

Smiley vine la Piatra Neamt

0 Comentarii
Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun la Neamț va avea loc duminică, 4 decembrie, la Curtea Domnească din municipiul Piatra-Neamț.
#  Duminică, 4 decembrie 2016, publicul va avea parte de o întâlnire cu Smiley și cu artiști din Piatra- Neamt: Isabela Chitosca 
# Luni, 5 decembrie, Moș Nicolae va veni, „la pachet“, cu Ester.
# Joi, 8 decembrie, va fi prima zi în care colindele vor răsuna pe scena Târgului de Crăciun de la Neamț. Grupuri de copii din județ vor începe a colinda, vestind apropierea momentului nașterii Pruncului Iisus.
# Vineri, 9 decembrie, Curtea Domnească va fi învăluită în muzica Ansamblului Folcloric „Izvoarele Borcutului“ și a Ansamblului Etno-Folcloric „Ștefan Vodă“ – Tudor Ungureanu.
# Sâmbătă, 10 decembrie, seara va fi petrecută pe melodiile Lidiei Buble și ale tinerei artiste din Piatra-Neamț, Miruna Ioana Grecu.
# Seara de duminică, 11 decembrie, va fi înfrumusețată pentru public de către copiii din centrele de plasament din județ, care vor demonstra cât sunt de talentați în ale cântului și jocului.
# Joi, 15 decembrie, frumusețea Crăciunului și a Anului Nou va fi etalată printr-un nou spectacol, susținut de copiii din județ, dar și de micii artiști ai clasei de canto a Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț.
# Vineri, 16 decembrie, scena va aparține studenților de la Conservatorul de Muzică „Ciprian Porumbescu“ din București.
# Sâmbătă, 17 decembrie, în fața publicului, vor apărea Dorian Popa, The Dada și Alexandra Ungureanu.
# Duminică, 18 decembrie, show-ul va fi asigurat de către Nadir și Lora&Band.
# Luni 19 decembrie: Adi Bezna, Walter Ghicolescu si Krypton unplugged
# Marți, 20 decembrie, copiii de la clasa de canto a Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț vor avea un program de colinde și urături pentru spectatori.
# Miercuri, 21 decembrie, pe scenă va susține o conferință preotul Constantin Necula, iar maicile din Corala Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului vor colinda la Piatra-Neamț.
# Joi, 22 decembrie, publicul va urmări obiceiurile de Sărbători de la Boroaia – Suceava, în cadrul spectacolului „Pe la noi, de Sărbători“, adus la Târgul de Crăciun din Neamț de către Călin Brăteanu și taraful său.
# Vineri, 23 decembrie, atmosfera de sărbătoare va fi însuflețită de Caravana lui Moș Crăciun și de Aurel Moldoveanu, Stela Botez și Monica Ropotă.
# Sâmbătă, 24 decembrie, centrul orașului va răsuna de colinde, iar Moș Crăciun îi va aștepta pe toți copiii, pentru a le spune povești și oferi daruri. Spectacolul din Ajun de Crăciun va fi asigurat de către Amna, Misty și Keo.
# În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, vor susține concerte Phelipe, Formația Bere Gratis și Gheorghe Zamfir.
# Luni, 26 decembrie, vor evolua Heavy Rotation, DJ Rynno și Sylvia.
# Marți, 27 decembrie, va avea loc Festivalul de datini şi obiceiuri „Steaua sus Răsare“ – alai de datini și obiceiuri, cu trupe din Neamț.
# Miercuri, 28 decembrie, publicul va urmări alte datini şi obiceiuri din Moldova, prezentate de către Ansamblul „Floricică de la Munte“ al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și trupe din alte județe.
# Joi, 29 decembrie, va fi ziua celor de la Hevito și Mandinga.
# Vineri, 30 decembrie, vor evolua trupele „Flori, fete și băieți“, din Bacău și „Los Anonimos“, din Piatra-Neamț.
# Noaptea dintre ani va fi un spectacol grandios, cu foc de artificii.
# Pe 1 ianuarie 2017, în prima zi de An Nou, scena va aparține celor de la Proconsul.
# Pe 2 ianuarie, spectacolul va fi asigurat de către Guess Who.
Sursa: http://www.ziarpiatraneamt.ro/

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu