5 aprilie 2017

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

0 Comentarii
Sunteti invitati să participați la Gala Premiilor Comunității Băcăuane, cel mai important eveniment caritabil din Bacău, ce reunește anual peste 250 de personalități și membri marcanți ai comunității de afaceri și ai societății civile locale. 
Anul acesta, Fundația de Sprijin Comunitar împlinește 20 de ani de activitate. In tot acest timp au fost dedicați în întregime comunității băcăuane, iar toate eforturile noastre s-au îndreptat către semenii noștri defavorizați, bolnavi, lipsiți de posibilități sau de egalitatea de șanse. 
La acest ceas festiv sunteti invitati să vă alăturați eforturilor de a readuce zâmbetele pe chipuri și bucuria în suflete. Cu sprijinul dumneavoastră vor oferi copiilor săraci educație de calitate pentru viitor, iar vârstnicilor îngrijirea necesară pentru o bătrânețe decentă!
Participarea se face pe bază de sponsorizări, iar incasările şi fondurile obţinute la acest eveniment sunt destinate susținerii programelor sociale oferite de FSC unui număr de peste 900 de copii și peste 600 de bătrâni din zonele rurale extrem de sărace ale județului Bacău.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu