29 septembrie 2017

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt disponibile în oferta Vodafone România

0 Comentarii
iPhone 8 și iPhone 8 Plus, cele mai recente produse Apple, sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în magazine și pe www.vodafone.ro începând de vineri, 29 septembrie.
iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt noua generație de iPhone și dispun de un design nou, cu sticlă și aluminiu, disponibil în trei versiuni – space grey, silver și new gold – realizat cu cea mai rezistentă sticlă integrată vreodată într-un smartphone, ecrane Retina HD, chipset A11 Bionic, fiind proiectate pentru experiențe augmentate. Cea mai populară cameră din lume devine și mai performantă, iar încărcarea wireless reprezintă o nouă capabilitate puternică pentru iPhone. iPhone 8 Plus dispune de camere duale de 12MP și beneficiază de modul portret cu funcția de Portrait Lighting, care oferă terminalului efecte de iluminare de studio, iar utilizatorilor, posibilitatea de a surprinde portrete uimitoare cu un efect de profunzime redus în cinci stiluri diferite de iluminare.
iPhone 8 este disponibil utilizatorilor Vodafone România la un preț începând de la 299 Euro pentru versiunea de 64 de GB, iar iPhone 8 Plus la un preț începând de la 399 Euro pentru versiunea de 64 de GB împreună cu un pachet Super Red în valoare de 45€ pe lună. Mai multe detalii privind prețurile și disponibilitatea sunt disponibile în magazine și pe www.vodafone.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu