4 noiembrie 2017

Rock Fest Tribute u2 & ac/dc

0 Comentarii
“Concerte Bacău - Fabrica de Evenimente” vă prezintă pe scena Teatrului de Vară "Radu Beligan" Bacău:
Concert Live U2 Zen Garden & The R.O.C.K. AC/DC Tribute, pe 22 noiembrie 2017. Începând cu ora 19.00, vor urca pe scenă două trupe tribute rock, într-un festin rock care va dura cel puțin două ore și jumătate. Un bilet – două trupe!
TRUPA U2 Zen Garden

Zen Garden, trupa fenomen ce face senzaţie în rândul fanilor U2 din lumea întreagă, vine la Bacău, pentru un recital de excepţie! Pe 22 noiembrie ai şansa să asculţi live “Mysterious ways”, “Staring At The Sun”, “One”, “Angels of Harlem” şi multe alte hituri, în interpretarea celui mai bun tribut U2 al momentului!

Zeno Sala, solistul şi fondatorul Zen Garden a fost desemnat “cel mai bun imitator al lui Bono Vox” încă din 1999, întruchipând fidel nu numai atitudinea scenică, ci şi maniera interpretativă a solistului U2. Iar Zen Garden, formaţia pe care el a fondat-o, este singura trupă tribut din lume a cărei activitate include, pe lângă Europa, turnee în SUA şi America de Sud.

Printre momentele de referinţă în cariera Zen Garden se numară concertul susţinut în 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona, în faţa a 12.000 de oameni, transmis live de televiziunea spaniolă TVE şi spectacolul din 2010 - din Zaragoza, Spania, la care au fost prezenţi 25.000 de spectatori. În plus, Zen Garden concertează frecvent şi la întrunirile fan cluburilor U2 din întreaga lume. Zeno Sala si Zen Garden au reprodus în ultimii 12 ani cele mai bune show-uri U2 în toată Italia, Olanda, Elvetia, Spania, Turcia, Irlanda, Slovenia, USA si America de Sud, susținând mai mult de 3.200 de concerte. Concertele sunt susținute de videoproiecția originală U2.

Aşa că, pe 22 noiembrie, vino pregătit pentru un show distins, în care U2 Zen Garden îţi va reaminti de ce muzica celor de la U2 este unică şi mereu actuală.

Membrii trupei: Zeno Sala, Longoni Roberto, Ierardi Riccardo, Bidoglia Mateo.


Biletele au următoarele preţuri:
Categorie
unică Preț bilet Promo 10+1 * Promo 20+3 **
69 lei 63 lei 60 lei
• * Promo 10+1 – la 10 bilete achiziționate se acordă un bilet gratis în plus.
• ** Promo 20+3 – la 20 bilete achiziționate se acordă trei bilete gratis în plus.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu