30 ianuarie 2018

Auchan a dat startul Târgului de cafea si ceai!

0 Comentarii
Cea de-a VI-a ediţie a Târgului de cafea si ceai, organizată de Auchan, aduce în atenția clienților peste 300 de sortimente aromate din întreaga lume. Aleile centrale ale hipermarketurilor Auchan își așteaptă clienții, pentru a lua parte la acest eveniment special, în care simţurile le sunt răsfăţate de aromele de cafea și ceai.
La această ediție, rafturile magazinelor găzduiesc o varietate de tipuri de cafea: măcinată, boabe, solubilă, capsule de cafea, cappuccino, 3 in1, cafea verde și cafea turcească. Nu lipsesc produsele marcă proprie Auchan prin cafeaua cu arome și cafeaua artizanală. În rândul vedetelor acestei ediţii se numără cafeaua de origini din: Etiopia, Burundi, Kenia, Columbia, Peru, Costa Rica, Guatemala și Hawaii. O prezență inedită este cea a cafelei Kopi Luwak, produsă în Indonezia, Filipine sau Vietnam și obținută din boabe care au fost digerate de un animal! Amatorii de ciocolată caldă sunt întâmpinaţi și ei de un sortiment bogat de arome diferite.
Peste 100 de tipuri de ceaiuri, pentru toate gusturile, parfumează atmosfera din magazine: ceai de fructe, de plante, verde, verde aromatizat, negru, negru aromatizat, ceaiuri de slăbit sau de relaxare și rooibos – sunt doar câteva dintre “ingredientele” târgului.
Noutatea evenimentului o reprezintă plantele medicinale și aromatice proaspete în ghivece: diverse varietăți de mentă, eucalypt și arbori de tei pentru plantat.
Toate acestea sunt completate de o ofertă atractivă de bunătăți “asortate” consumului de ceai și cafea cum ar fi miniprăjituri, ciocolată și condimente dulci.
O vizită în hypermarket-urile Auchan, în perioada 24 ianuarie – 6 februarie, asigură echiparea cu un “kit de răsfăț” esential pentru zilele reci de iarnă: cafea, ciocolată caldă, ceai & toate accesoriile necesare pregătirii și servirii lor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu