30 ianuarie 2018

O zi cu trenul....marca CFR Calatori

0 Comentarii
O calatorie de la Bacau -Iasi dureaza 3h si jumatate cu trenul Regio in care ca un simplu calator ar trebui sa avem minim de confort , sa fii in siguranta si sa ajungi sanatos. Acest lucru este imposibil pe motiv ca nu ai confort , scaunele sunt murdare si risti sa te imbolnavesti sa iei tot felul de virusi , sau sa te trezesti cu o durere de spate si de cap dupa o astfel de calatorie , de iti vine sa stai in picioare , mizerie cat cuprinde , miros insuportabil .
Daca doriti sa va faceti nevoile mai bine va abtineti ca riscati sa ramaneti inchisi in baie , intr-o mizerie de nedescris si un miros ca intr-o toaleta publica abandonată. Siguranta in tren nu prea poti sa o ai ca e imposibil sa atipesti macar un minut ca risti sa rămâneți fara niciun bun .
Eu calatorind iarna ma gandeam ca ar fi trebuit sa fie cald in vagon lucru care nu s-a intamplat , e mai frig in vagon decat afara si oamenii îngheață de frig . Am intrebat un controlor de ce nu functioneaza caldura si mi-a raspuns ca s-a stricat bateria, tipic romanesc: toate se strica iarna la temperaturi scazute .
Am facut oprire in Pascani de jumatate de ora ca sa schimbe locomotiva ,putea macar sa cheme pe cineva ca sa repare sa avem caldura cat o mai ramas din calatorie sau sa schimbe vagonul lucru ca nu s-a facut si in continuare oamenii ingheata de frig.
Riscam sa racim pentru ca CFR Calatori nu poate sa ne ofere conditii minime ca sa ii determine sa mai calatoreasca in continuare.
Bine ca in Occident se poate calatori decent cu trenul, doar la noi in tara nu se poate si nici nu se prevad mari schimbari. Pacat pentru ca avem atatia navetisti, atatia oameni care calatoresc zilnic cu trenul si care indura atata umilinta.

In concluzie mai bine calatoriti cu autobuzul , microbuz sau orice alt mijloc de transport daca nu vreti sa aveti parte de o adevarata aventura .


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu