11 februarie 2018

Casatoreste-te pentru o zi, de Valentine’s Day! Editia a-X-a

0 Comentarii
Tinerii de la TNL Bacau organizeaza editia a X-a de casatorii pentru o zi!
Premiem pe loc cuplurile casatorite pentru o zi si punem la dispozitie peste 400 de verighete realizate la comanda, fotografi profesionisti ce vor fi alaturi de noi pe toata durata evenimentului, precum si certificate de casatorie pentru o zi special realizate si oferite fara nici un cost.
Surpriza editiei din acest an vine din partea Arena Mall care ofera GRATUIT fotografii pe loc realizate de Happy Camera – Cabina Foto tuturor celor care vin de Valentine’s Day in mall!
Miercuri, 14 februarie, incepand cu orele 13:00, asteptam cuplurile indragostite la parterul mall-ului bacauan, in fata altarului unde vom oficia casatoriile pentru o zi.
Estimam  un numar de peste 200 de cupluri care vor da curs invitatiei noastre, dorind astfel sa aiba certificatul de casatorie pentru o zi. Ceremonia de oficiere a casatoriilor avand loc intr-un decor special.
Fotocornerul tematic si Cabina Foto Happy Camera vor transforma editia a-X-a a evenimentului de Valentine’s Day in Arena Mall, intr-una de poveste pentru voi.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu