28 martie 2018

X TOUR - Andrew Dum la Cafea cu Lapte

0 Comentarii
Primul turneu national sustinut de un DJ in Romania, X TOUR ☰ Andrew Dum. Andrew Dum va bifa 12 orașe pentru a oferi publicului dornic de senzații muzicale nebănuite, o experiență unică. X Tour se definește printr-un concept vizual inovativ, astfel ca în fiecare loc atins de seturile magice ale artistului, se vor lansa pe cladiri proiecții exterioare de lasere și lumini in formă de X, dând astfel naștere campaniei XMarksTheSpot. De altfel, acesta va fi și hashtagul folosit ca eticheta de online pentru turneu - #Xmarksthespot.

Andrew Dum este un talent în ascensiune pe scena muzicii dance, având un stil viguros care unește oamenii prin muzică și creativitate.
Pasiunea și stilul său ecletic au primit deja recunoastere din partea producătorilor și artiștilor din alte țări. Oameni de media precum Andy Durant (Capital FM UK), Gerry ( Klos FM, SUA), Glenn Friscia (Billboard) dar și nume importante din muzica electronică ca Lost Frequencies, Don Diablo, Hardwell, au facut loc in playlistul lor trackului lansat de Andrew Dum împreuna cu Michel Kotcha - Limoncello. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu