24 septembrie 2019

Ilegalitati depistate de jandarmi pe malul lacului Beresti-Sascut

0 Comentarii
Dumincă, 22.09, în jurul orei 08:00, pe timpul unei acţiuni în cooperare cu lucrători ai Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură,  jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile  Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că cinci  bărbați, aflați pe malul lacului Bereşti-Sascut, deţin unelte destinate pescuitului comercial, respectiv o plasă de pescuit şi o barcă gonflabilă.
În urma verificărilor s-a stabilit că aceștia sunt din localitatea Adjud, judeţul Vrancea, au vârstele cuprinse între 46 și 57 de ani, iar în momentul în care au fost depistați aveau asupra lor o plasă monofilament, cu lungimea de 25 metri și o latime de 1.7 metri şi o cantitatea de peşte care a fost redată mediului natural.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Postului de Poliție Tătărăști, județul Bacău, în vederea întocmirii documentelor privind fapta susceptibilă săvârşirii infracţiunii prevăzute de O.G. 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura art. 64 lit. k deținerea de plase de pescuit de tip monofilament.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu