4 aprilie 2020

170 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

0 Comentarii
In data de 3 aprilie, se împlinesc 170 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române însă la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău nu se desfășoară activitățile caracteristice acestei zile, așa cum am sărbătorit an de an pentru că astăzi, de ziua noastră, suntem prezenți în spațiul public pentru a executa misiuni specifice în contextul prevenirii răspândirii virusului Covid-19.
          Cu această ocazie, la nivelul unității noastre au fost înaintați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim un ofițer și 14 subofițeri.
          Pentru fiecare jandarm, momentul aniversar de astăzi este unul al conştientizării valorilor care ne-au oferit constanţă şi eficienţă: devotamentul, sacrificiul, onoarea şi spiritul de corp, a individualităţii  Jandarmeriei şi mai ales, a rolului pe care cetăţenii ni-l cer, de 170 de ani, să îl jucăm - garant al siguranţei publice şi al aplicării corecte a legii!
Mesaj inspector șef colonel Luca Adrian: “Stimați colegi
          Fiecare dintre voi constituie un liant important în realizarea obiectivelor asumate de Jandarmeria Română și vă sunt extrem de recunoscător pentru dovada de sacrificiu si efortul zilnic, pentru că ați fost si rămâneți demni în fața dificultăților apărute.
           La ceas aniversar pentru Jandarmeria Română , la împlinirea a 170 ani de existenţă, mulţumesc tuturor colegilor pentru activitatea desfășurată și eforturile depuse în slujba cetăţeanului şi vă rog să transmiteți tuturor celor dragi vouă, că și lor le mulțumesc pentru că, în numele instituției, vă privez de plăcerea de a petrece mai mult timp împreună cu ei.
             Fiecare cetăţean al României trebuie să fie conştient şi să aibă certitudinea că undeva,  în apropierea sa,  există un jandarm care vegheză şi îi sare în ajutor în orice moment în care viaţa, integritatea şi siguranţa sa ar putea fi pusă în pericol.
             Considerăm că noi, jandarmii băcăuani,  ne-am făcut datoria,  am încercat să fim cât mai aproape de cetăţeni şi să - i  ajutăm la  momente de grea încercare. “

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu