2 octombrie 2022

De Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, seniorii FSC sunt în centrul atenției

0 Comentarii


Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an în data de 1 octombrie, începând din anul 1991. În acest fel se dorește creșterea nivelului de conștientizare și de empatie cu privire la calitatea vieții persoanelor de vârsta a treia.

Ca în fiecare an, în cadrul Fundației de Sprijin Comunitar (FSC), această zi, dar și întreaga lună octombrie îi va avea în prim plan pe seniorii organizației, atât cei activi și implicați în diverse proiecte ale FSC, cât și cei care au nevoie de sprijin, îngrijire și recuperare datorită problemelor de sănătate, a singurătății sau vârstei înaintate.

 

Așa cum a devenit deja o tradiție, polul evenimentelor dedicate vârstnicilor din cadrul FSC va fi centrul rezidențial Satul Seniorilor Milly din Buhuși. Aici va fi organizată, sâmbătă, 1 Octombrie începând cu ora 12:00, o autentică sărbătoare câmpenească, sub titulatura de Ziua Recoltei, la care vor participa, pe lângă cei 74 de vârstnici rezidenți ai centrului, și o parte dintre beneficiarii Centrului de zi pentru persoane vârstnice Dr. Ștefan Ciobanu din Bacău. Sunt invitați să le ureze ”La mulți ani” seniorilor FSC și să petreacă o zi frumoasă de toamnă alături de ei, rudele beneficiarilor Satului Seniorilor, prieteni și colaboratori ai FSC, autorități locale, voluntari.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu