6 noiembrie 2022

Elevii SNPAP prezenți la Ziua Vânătorului de Munte

0 Comentarii

 


Un pluton format din elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a participat in data de 2 noiembrie 2022 la evenimentul organizat de către Primăria Orașului stațiune Târgu Ocna, cu ocazia marcării zilei Vânătorilor de munte, organizat în Piațeta Costache Negri a orașului.

Manifestările au fost deschise prin trecerea în revistă a Gărzii de onoare, urmată de intonarea imnului de stat și slujba religioasă.

Evenimentul a continuat cu prezentarea alocuțiunilor primarului orașului, a personalităților invitate la acest eveniment și a reprezentantului Batalionului 22 „Cireșoaia”- Vânători de Munte din localitatea Sfântu Gheorghe, Covasna.

În încheiere a fost prezentat onorul de către Garda de onoare, intonarea imnului eroilor și depunerea de coroane la Monumentul Eroilor din cartierul Poieni.

Alături de Garda de onoare, elevii Școlii au  participat la defilare exprimând astfel respectul și atașamentul față de valorile neamului și eroii căzuți în lupte pentru apărarea lor.

Participarea elevilor Școlii la aceste manifestații se încadrează în demersurile instituției noastre de a cultiva sentimentul atașamentului față de patrie, de valorile morale ale poporului român, precum și față de istoria neamului românesc.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu