4 ianuarie 2023

SNPAP Târgu Ocna, gazdă a vizitei de studiu a delegației Oficiului Avocatului Poporului din Republica Moldova

0 Comentarii

 


În data de 19 decembrie 2022, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a găzduit vizita delegației Oficiului Avocatului Poporului din Republica Moldova, condusă de către domnul Ceslav PANICO, Avocatul Poporului din Republica Moldova și a delegației Instituției Avocatului Poporului din România, condusă de către domnul Daniel IOVĂNESCU, adjunct al Avocatului Poporului.

            Scopul acestei vizite a fost împărtășirea experienței privind cele mai bune practici în domeniul protecției și promovării drepturilor și liberaților omului, precum și în domeniul monitorizării respectării acestora. Totodată, prin realizarea acestei vizite de studiu, delegația și-a propus familiarizarea noului personal cu activitatea instituțiilor relevante din România.

Întâlnirea a continuat cu vizitarea școlii și cu un concert de colinde susținut de către elevi, sub coordonarea cadrelor didactice, oaspeții urmând să se deplaseze către Penitenciarul Bacău, ultimul obiectiv din programul zilei de 19 decembrie 2022.

Conform agendei de lucru, pentru atingerea obiectivelor propuse, in data de 20 decembrie 2022, delegațiile vor vizita Primăria Orașului Târgu Ocna,  Centrul educativ Târgu Ocna și Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din Târgu Ocna.

Acest schimb de experiență realizat de către personalul Oficiului Avocatului Poporului din Republica Moldova a constituit un prilej de a consolida relațiile de bună colaborare dintre aceștia și Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna și de deschidere a noi oportunități de cooperare.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu