19 februarie 2023

Doi romani la Campionatul Mondial de Snooker din Australia

0 Comentarii

 


Mario Paun, 19 ani, din Caracal, cel mai in forma jucator roman de snooker, impreuna cu Catalin Cojoc din Bacau, arbitru international de snooker, vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Snooker din Sydney, Australia, 31 ianuarie-11 februarie  2023.

Dupa numai 4 ani de activitate, Academia de Snooker Bacau devine un reper important in dezvoltarea si promovarea snookerului in Romania reusind rezultate remarcabile in acest sport atat pe plan national  cat si international.

Anul acesta Catalin Cojoc, arbitru international si presedintele Academiei de Snooker Bacau face parte dintre cei 8 arbitri internationali europeni selectati sa oficieze in calitate de arbitru la Campionatul Mondial din Sydney si impreuna cu cel mai in forma jucator roman, Mario Paun, vor reprezenta Academia de Snooker Bacau si Romania la celalalt capat al lumii. Iubitorii de snooker din Romania isi pun sperante in aceasta participare, Romania fiind foarte aproape sa produca primul jucator roman profesionist de snooker in persoana lui Mario Paun.

In perioada 20-22 ianuarie Bacaul va deveni casa snookerului romanesc cu prilejul Cupei Unirii, cu aceasta ocazie se va face inaugurarea noului sediu al Academiei de Snooker Bacau din cadrul Hotel Fiald. Cei mai buni jucatori din tara se vor duela timp de 3 zile la Bacau pentru a-si adjudeca titlul. Meciurile se vor desfasura vineri, sambata, urmand ca duminica sa se dispute finala acestei competitii. Accesul spectatorilor este gratuit.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu