19 septembrie 2009

Un meci excelent facut astazi de FCM Bacau

0 Comentarii
Astazi la ora 11:00 s-a jucat meciul: FCM Bacau - Concordia Chiajna.A fost un meci cu faze importante din partea ambelor echipe dar si 2 eurogoluri.

Cei de la Concordia ne-au "calarit" tot meciul, pana cand Campeanu a prins o torpila din afara careului, de la 22 de metri prin care am reusit sa marcam.
Din păcate, imediat după pauză, ai noştri au făcut rapid un pas înapoi şi i-au invitat pe oaspeţi să atace, ceea ce au şi făcut. Iar după o nouă ratare monumentală a lui Diniţă, pe la jumătatea mitanului secund Ignătescu s-a gândit să dea un plus de dinamism meciului, luând un gol stupid după lovitura de cap a lui Lungan.
De-abia după ce s-au văzut egalaţi, elevii lui Ghiţă Poenaru au jucat aşa cum ar fi trebuit să o facă de la bun început, atacând în valuri careul advers, ocazie cu care am văzut ratări de generic ale lui Boboc şi Kalai.
Cu numai 7 minute înainte de final însă, căpitanul Spiridon a inventat o execuţie de kinogramă- semi-foarfecă laterală din mijlocul careului advers, cu care a înscris şi a ridicat în picioare întreaga asistenţă, care a aplaudat golul ca la teatru.
În prelungiri, Vraciu a obţinut un penalty, după o intercepţie în careul advers şi o piedică a unui fundaş al oaspeţilor, iar Kalai a transformat cu siguranţă lovitura de pedeapsă şi a stabilit scorul final.
Ştiu, am rămas dator cu o explicaţie: am scris că am văzut un arbitru imbecil. Păi băiatul ăla a fluierat la un moment dat ca la baschet, orice contact, a lăsat nesancţionate nenumărate simulări, ce mai, a enervat pe toată lumea- gazde, oaspeţi, cred că şi femeia de serviciu de la FCM e supărată pe el.
Una peste alta, cum spuneam şi în titlu, a fost un joc frumos, o victorie muncită şi tocmai de aceea meritată, dar mai e mult până departe.


Alte rezultate de astăzi: Delta Tulcea – Gloria Buzău 1-0, Săgeata Stejaru – Tricolorul Breaza 4-0, Dunărea Galaţi – Dunărea Giurgiu 0-1, Cetate Suceava – Petrolul Ploieşti 2-1 şi FC Botoşani – FC Snagov 1-0 (gol marcat în minutul 90!).


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu