5 octombrie 2009

Despre Zilele Bacaului 2009

0 Comentarii
Zilele Bacaului au inceput vineri, 2 octombrie. In ciuda vremii reci, bacauanii au luat cu asalt evenimentele organizate cu acest prilej. 
Foarte gustat a fost primul targ mestesugaresc, organizat in premiera in Bacau, la piateta din fata Casei de Cultura, in centru. Bacauanii au venit sa admire si sa isi cumpere obiecte traditionale. Chiar presedintele PNL, Crin Antonescu, a poposit la targ, de unde a primit doua tablouri. 
Pe platoul de la Sala Sporturilor, bacauanii s-au putut infrupta cu produse la gratar, cu bere, porumb fiert, mere cu glazura tare ca piatra, sau kurtos kalacs.Altii s-au  putut da in caruselele arhripline si au putut asculta concertele formatiilor aduse de organizatori. De la vinzatorii ambulanti au putut achizitiona diverse suvenituri. In prima seara, vineri, au cintat Compact, simbata Bandidos si Talisman, iar aseara Proconsul si Iris, dar a mai fost si Magicianul Augustin, care, cu umorul sau a reusit sa capteze atentia oamenilor. Iubitorii de cultura au putut participa la simpozionul “Vasile Pirvan”, vernisaje de expozitii de pictura, cu expozitii organizate in acest an in aer liber.
Dupa ora 00:00, adica dupa ce s-a terminat festivalul, petrecaretii, adica miile de oameni care au luat parte la Zilele Bacaului, au lasat in urma tone de gunoaie.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu