17 octombrie 2009

FCM Bacau 1-2 Sportul Studentesc

1 Comentarii



Astazi, 17 octombrie 2009, de la 14:30 s-a  jucat meciul FCM Bacau-Sportul Studentesc, un derby al ligii a II-a cu multe faze de poarta din partea ambelor echipe.FCM a dominat jocul pana in minutul 80.
Bacaul a deschis scorul prin Radu.Inainte sa marcam, Remus Cojocaru a ratat un penalty in prima repriza, obtinut de acelasi Radu.In a doua repriza Petrea a ratat cu poarta goala din pacate.Am avut suturi foarte bune si din afara careului,pe spatiul portii,  din partea lui Dobarceanu si Boboc.
Totul a fost bine pana cand cei de la Sportul au profitat de o gafa a capitanului Spiridon, iar peste 5 minute am mai incasat un gol, gratie lui Petrea.Dupa acesta, spectatorii au parasit stadionul.Varea, Dobos, dar si Dobarceanu au jucat modest, iar brazilianul Simao nu a intrat pe teren datorita faptului ca este accidentat.Poarta Bacaului a fost aparata de Manea.

Echipele de start:

FCM Bacău: Manea – Varea, Spiridon, Carnariu, Dobârceanu – Doboş (76 Kalai), Taban, Boboc (54 Petrea), Cojocaru (54 Vraciu) – I. Radu, Tismănaru. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
Sportul Studenţesc: Popescu – Ciupe, Patriche, Ghinga, Farmache – C. Gheorghe (39 Postolache), Cruceru, Irimia (70 Cheţan), Ferfelea – Truţă (70 Dobre), Curelea. 

1 Comentarii:

Anonim says:
17 octombrie 2009 la 19:10

frum jocul pana in ultimele 10 min varza bacaul ratari de la 1 m de poarta cu poarta goala :))));o:O:O:Osenzational ratari penati foarte prost dat...si incet...:)))atat am avut de zis andi bv pt blog andi tineo tot asa.
Andrei....

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu