18 octombrie 2009

Planuri de viitor - Bacaul-Plin de spatii verzi(Peste 20 de ani)

0 Comentarii
Proiectul prevede construirea in parc a unei scene pentru spectacole in aer liber, locuri de joaca pentru copii, a unui patinoar, a unor spatii speciale pentru caini, dar si a unei piste pentru biciclisti.Un alt punct aflat pe "agenda cu dorinte pentru anul 2030" a bacauanilor e reamenajarea Insulei de Agrement.Municipalitatea promite ca se va ocupa.
"Avem deja un proiect are se afla in stadiu de finalizare.Vom amenaja pe Insula de Agrement o plaja, un bazin de inot in aer liber, si spatii speciale destinate practicarii de sporturi nautice.De asemenea, vom construi terenuri de tenis si de fotbal", a asigurat Viorica Marcu.
Construirea unui teatru pentru copii este un alt proiect pe care administratia locala spera sa-l bifeze in urmatorii 20 de ani( eu as mai pune inca un 0).
"Ne-am gandit ca actualul spatiu al Cinematografului Central sa-l transformam in teatru pentru copii."

Piatra Neamtul ne-a luat-o cu mult inainte, facand inaintea noastra un asemenea parc.Acesta cuprinde restaurante-terase, pista de hipism, camping,nisip, piscine, terenuri de tenis, locuri special amenajate pentru copii de unde se pot inchiria role, biciclete, skateboard-uri, si multe alte locuri unde te poti distra pe cinste.



create free polls

comment on this

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu