11 octombrie 2009

Prezentare Tiago Mall

0 Comentarii
Dupa cum spuneam in articolul acesta , se va construi un nou mall in Bacau, Tiago Mall.




Clădirea
Nu doar o cladire, ci un oras intr-o singură cladire
Pentru ridicarea Tiago Mall au fost folosite exclusiv cele mai noi materiale şi tehnologii ridicate la cele mai înalte standarde profesionale. Clădirea Tiago Mall se supune atât reglementărilor legilor române, cât şi actualelor prevederi ale Uniunii Europene despre normele de sănătate şi siguranţă.
Tiago Mall este structurat pe două nivele de arhitectură modernă, oferind astfel 25.000 mp suprafaţă închiriabilă, dintr-o arie totală construită de 46.600 mp.
Suprafaţa de parcare prevede spaţii libere pentru mai mult de 1.000 de maţini, la orice oră, acomodând un nmăr foarte mare de vizitatori.
Experienţa unică de shopping este cu grijă oferită de un sistem special strcturat ce permite inundarea spaţiului cu lumină naturală.
Arhitectură şi design
Imaginea Tiago Mall este rezultatul unei analize precise şi a unui întreg proces de cercetare în domeniul construcţiilor şi imobiliarelor. Totul a fost dobândit prin colaborarea de succes între echipa de arhitecţi experimentaţi şi cea de designeri profesionişti.
Privilegiul de a putea vedea ceea ce se întâmplă şi la celelalte etaje este oferit clienţilor într-o manieră creativă ce defineşte interiorul clădirii, oferind o percepţie a spaţiului deosebită.
Tiago Mall întruneşte cel mai eficient design, o ingenioasă soluţie în exploatarea geometriei şi aspectului locaţiei.
Ce oferă Tiago Mall
Bazat pe credinţa că loialitatea pe termen lung a clienţilor este câştigată ascultând felul în care aceştia percep valoarea, Tiago transformă experienţa de shopping obişnuită în beneficiu şi plăcere.
Tiago Mall acoperă un spectru larg de servicii profesionale bancare, de modă, cosmetică, case de bijuterii, loc de joacă, farmacii, electronice, curăţătorii şi divertisment.
Pe lângă o varietate de peste 150 de magazine, Tiago Mall îşi întreţine clienţii prin câteva din cele mai sofisticate ancore:
* Cafenele primitoare
* Loc de joacă pentru copii şi spaţiu pentru petreceri
* Cinema Multiplex
* Lanţuri internaţionale de restaurante fast food
* Centre de înfrumuseţare
* Curăţătorie
* Jocuri electronice

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu