13 noiembrie 2009

Fa-ti cont pe YEPP.RO!

0 Comentarii
Am aflat de Yepp de la un prieten....Este un site interesant pe care poti paria(virtual) pe diferite meciuri de pe site.Daca ai noroc si pronosticul tau e cel bun, castigi puncte.
Inainte de asta, trebuie sa-ti faci un cont.Dupa asta poti intra intr-un grup(ex: DRUGHI).Cei mai buni pariori sunt resplatiti cum se cuvine, adica cu diferite premii:bilete la meciuri, tricouri, mingi, s.a.

Lejer! Yepp.ro te scoate la pariat, pe tine si pe prietenii tai in cele mai tari meciuri care se joaca in intervalul 5 septembrie 2009 - 17 Decembrie 2009.

Meciuri din Champions League, Europa League, Campionatele puternice: Primera Division, Serie A, Premier League, Bundesliga, Ligue 1 sau Liga I, precum si alte derby-uri care merita jucate din Portugalia, Olanda, Belgia, Scotia, Turcia, Rusia, Brazilia sau Argentina, fara sa uitam de Preliminariile Cupei Mondiale 2010.

Le gasesti pe toate in pagina Pariurile Zilei !

Nu uita de Pariurile Speciale care sunt cele mai usoare si distractive!Ai pronostic Pauza, Final, Scor, Calificata, Marcator, Campioana de toamna in cele 6 ligi enumerate anterior, precum si Echipele calificate din grupele Champions League.

In functie de aceste puncte vei fi cotat in clasamentul grupului tau si vei putea sa te intreci cu prietenii tai

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu