12 noiembrie 2009

Supercupa Romaniei Intercasa de BADMINTON in Bacau!

1 Comentarii
Supercupa României ”Intercasa”, la badminton, se va desfasura la Bacau, in Sala „Orizont”, în zilele de 4, 5, 6 decembrie. Competitia este organizata de trei firme bacauane, „Intercasa”, manager Cosmin Chiribau, „Fast Distribution”, manager Cezar Tibu, „Restaurant Curigo”, manager Iulian Vârlan, precum si de „Federatia Româna de Badminton”, presedinte Florentin Banu. Competitia este sprijinita de „Directia Judeteana de Sport” Bacau, director coordonator Georgel Cojocaru. Promovarea evenimentului este asigurata de agentia de publicitate „Conectexpert Advertising”, director Aurelian Chiscop. Lansarea a avut loc marti, 20 octoimbrie, in cadrul unei conferinte de presa, la care au fost prezenti organizatorii, precum si antrenori si jucatori care practica acest sport. „Supercupa României „Intercasa” va fi cea mai mare competitie de badminton cu participare natională care s-a organizat pâna acum în România. Exista doua argumente care sustin aceasta afirmatie, valoarea premiilor acordate de organizatori si de parteneri, si valoarea sportivilor”, a declarat Florentin Banu, presedintele Federatiei Române de Badminton.Valoarea premiilor se apropie de 20.000 de lei, în bani, echipament sportiv si produse de îngrijire corporala.




Cine participa



Au confirmat participarea cei mai titrati si cei mai în forma badmintonisti ai momentului la categoriile Seniori si Under 15, masculin si feminin, de la cele mai bune cluburi din România, Clubul Banu Sport Timisoara, Clubul Sportiv Scolar 1 Timisoara, Clubul Sportul Studentesc Bucuresti, Clubul Sportiv scolar 6 Bucuresti, Clubul Sportiv Siderurgistul Galati, Clubul Sportiv Politehnica Iasi, Clubul Sportiv Scolar Onesti, Clubul Sportiv Stiinta Bacau si Clubul Sportiv Scolar Bacau.

Cum se joaca



Concursul, în cadrul caruia se vor disputa 120 de meciuri, se va desfasura la categoriile Seniori si Under 15, la probele simplu baieti, simplu fete, dublu baieti, dublu fete, dublu mixt. La probele de dublu fete si dublu băieti vor participa câte patru echipe, iar meciurile se vor desfasura în sistemul „fiecare cu fiecare”. La probele de simplu fete, simplu baieti si dublu mixt, vor participa câte opt sportivi sau echipe. Vor fi doua grupe de câte patru, în care meciurile se vor juca în sistemul „fiecare cu fiecare”. Se vor disputa semifinalele în sistem cruce, apoi finala mica si finala mare. Va fi un singur loc III.



Premii in bani si echipament sportiv



Premiile în bani vor totaliza 13.500 de lei si vor fi acordate la „seniori”, locul I - 1.000 lei, locul al II-lea, 600 lei, locul al III-lea, 400 lei, Under 15, locul I - 400 lei, locul al II-lea, 200 lei, locul al III-lea, 100 lei. Pe lânga aceste premii în bani, alte cunoscute firme vor oferi echipament sportiv si produse de întretinere corporala, atât celor care vor ocupa podiumurile la categoriile U15 si seniori, cât si altor participant. Firma „Victor”, rachete, tranininguri, tricouri, short-uri sau fuste, firma “Sportland – magazine” Bacau, manager Cristian Ocheana, traninguri Adidas, firma “Beiersdorf România”, produse Nivea. Floraria “Bouquette” va asigura aranjamentele florale, tuia/braduti între terenurile de joc. Vor fi alaturi de organizatori si “Deko-professional”, brand Policolor, “Dedeman” Bacau, materiale de construcsii si amenajari interioare, “Cybernet Auto Center” Bacau, dealer Volkswagen – Audi, “Cybernet” Bacau, calculatoare, componente, software, “Saunier Duval”, centrale termice- grup Vaillant.


sursa:OBSERVATOR DE BACAU

1 Comentarii:

Anonim says:
26 noiembrie 2009 la 20:59

triti bine voi badmintonistiii

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu