30 ianuarie 2010

Spune NU!

5 Comentarii
Un sfert din populatia Romaniei sufera de obezitate, mai precis 4,5 milioane de oameni...
In curand ii vom ajunge pe americani la capitolul obezitate...Din cate stiti, in SUA se afla cele mai multe persoane din lume care sufera de viciul mancatului abundent.

Se lansează campanii de informare a populaţiei privind riscurile de îmbolnăvire cauzate de obezitate, în Marea Britanie au apărut cântare speciale care arată caloriile unui produs, se fac campanii pentru a-i determina pe copii să renunţe la mâncarea tip junk-food şi multe alte acţiuni.

Multi dintre copii consuma la scoala tot felul de mancaruri nesanatoase( ca cel din imagine), motiv pentru care parlamentarii romani au adoptat in 2008 o lege referitoare la alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar. De asemenea, Ministerul Sanatatii a stabilit o lista cu produsele care pot fi vandute copiilor in unitatile de invatamant.Masura vine in completarea deciziei marilor companii Coca-Cola, Star-Foods, Nestle, Burger King, Ferrero, General Milks, Mars, Kraft si Uniler care au hotarat ca nu vor mai face publicitate pentru copiii sub 12 ani la produsele alimentare nesanatoase, dupa ce au semnat "Codul etic pentru publicitate adresata copiilor".

Daca stam sa ne gandim, romanul cauta sa-si umple stomacul mancand fara masura, abundent cand masa e plina, ba chiar ajungand la spital si de Revelion, si de Paste si de Craciun.
Asta este, dependenta de mancare e la fel ca fumatul si consumarea drogurilor. Toate sunt la fel, dar numai de noi depinde sa ne stapanim, sa avem vointa.

5 Comentarii:

Anonim says:
30 ianuarie 2010 la 22:18

foarte adevarat ;))...frumoasa poza :))...intradevar a cam depasit limita

Andi says:
30 ianuarie 2010 la 22:33

Ms Lavinia!
:))

Unknown says:
30 ianuarie 2010 la 22:47

Am 75 kg ud :))

Ps: Daca vrei sa scoti codu, de verificare, ca ma cam enerveaza :(

Andi says:
30 ianuarie 2010 la 23:48

S-a facut!

OVIDIU says:
31 ianuarie 2010 la 02:36

ai in poza profitul celor de la Star Foods.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu