20 ianuarie 2010

Esti de acord cu interzicerea comercializarii "ierburilor legale"?

2 Comentarii
Dupa cum stiti majoritatea dintre voi, magazinele cu nume de "Weed Shop", "Coffee Shop" s-au inmultit din ultimul timp considerabil.
Pentru cei care inca nu stiu inca, in aceste Coffee Shop-uri se comercializeaza diverse ierburi, halucinogene, mai numite si "droguri legale", deoarece nu au  un efect nociv atat de puternic asupra corupului uman, producand insa tulburari de tip psihotic pe termen lung. Chiar politia a declarat, ca din punct de vedere legal, nu au cum sa-i sanctioneze pe comercianti, si nici chiar pe cumparatorii acestor genuri de produse.
Tinerii cu varste cuprinse intre 12-20 de ani frecventeaza cel mai des aceste locuri, care apoi ajung de cele mai multe ori la spital, datorita efectelor nocive ale "ierburilor"...Mi s-a intamplat sa vad chiar si pusti de 10-12 ani acum cateva luni consumand aceste halucinogene sub forma de tigara.Sincer sa fiu, daca acesti indivizi cu varste atat de fragede vor continua sa mai consume acest tip de produse, pot muri cat de curand.Nu pot sa va spun cate Coffe Shop-uri sunt in Bacau, deoarece sunt destul multe, numai in centru fiind in jur de 7-8.

"Weed Shop-urile" sunt raspandite in locuri ciudate, unul din ele fiind chiar in incinta teatrului "George Bacovia" Bacau, un lucru totusi bizar!
Daca stam sa ne gandim, logic, vanzatorii acestor produse nu vand numai produse legale, ci vand si produse ilegale cu efecte  mult mai puternice decat ierburile "legale".

Am decis sa fac un sondaj pe aceasta tema, mai exact daca sunteti de acord cu inchiderea acestor magazine.



2 Comentarii:

Simona says:
21 ianuarie 2010 la 22:50

Da, urgent trebuie instituita o astfel de masura -altfel vom avea o alta generatie sacrificata din ignoranta noastra.O masa de oameni cu comportamente deviante...

Anonim says:
21 aprilie 2010 la 15:24

nuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce faceti nebunilor se vor duce pe drouguri mai puternice si mult mai ieftine tocmai ati deschis cutia pandorei nenorocitilor plantele medicinale au fost utilizate de mii de ani iar acum o prostime de politicieni sa gasit sa le inchida ce fac cei bolnavi care cauta putina alinare ca efect de sedativ ce vor lua ? hm spuneti trecem la drogurile puternice seringi asta vreti asta o sa aveti credeti ca se renunta asa usor la ceva high intr o societate care profita de pe spatele tau orice beneficiu va urasc si ma mut in olanda labarilor

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu