28 ianuarie 2010

Finalistii Eurovision 2010

1 Comentarii
Pe 6 martie 2010 se va desfasura cel mai important concurs muzical din Europa, adica Eurovision, la care Romania va participa cu un interpret sau cu o trupa.
Nu vreau sa vorbesc foarte mult despre Florin Salam care nu s-a calificat, ci mai degraba despre cei mai cunoscuti artisti, cei mai bine cotati pentru a merge in marea finala din Norvegia(Oslo) care se va desfasura pe 29 mai.

Una din cele mai bune cantarete din Romania care participa anul acesta la Eurovison 2010 este Paula Seling, care a intrat in concurs cu 2 piese, una din ele fiind in colaborare cu Kamara de la trupa Alb Negru, numita "It's Not Too Late".Nu este prima data pentru Kamara cand participa la acest gen de competitie, spun asta pentru ca in 2007 a ajuns in finala mare din Finlanda(Helsinki) cu trupa Todomondo.


Catalin Josan, care a mai participat si acum 2 ani la acest concurs,  isi incearca norocul anul acesta cu piesa "Round Around"

Si trupa rock ZERO, care a mai participat tot la fel, acum 2 ani la Eurovision cu melodiile "Sunny days" si "Come this way",  anul acesta spera sa se califice cu melodia "Lay Me Down".

Luminita Anghel, care in colaborare cu Sistem in 2005 a fost aproape sa iasa invingatoare cu piesa "Let me try", va participa si anul acesta cu piesa"Save their Lives".

Dalma, o cantareata cu o voce foarte buna, care a reusit sa se califice in finala Eurovision din Romania anul trecut cu melodia "Love Was Never Her Friend", o melodie excelenta, anul acesta va participa cu melodia "I'm running".
Poate favoritii publicului tanar, Anda Adam si Connect-R, s-au calificat cu melodia "Surrender" cu care spera sa sparga gheata.


Anul trecut concursul a fost castigat de norvegianul Alexander Rybak cu piesa "Fairytale", in timp ce reprezentanta Romaniei, Elena Gheorghe, s-a clasat pe locul 19 cu "The Balkan Girls". 

Bacauanii pe cine voteaza??? 

Voi publica pe blog in curand clipurile de promovare ale melodiilor. 

1 Comentarii:

Anonim says:
29 ianuarie 2010 la 08:35

8-} Salam merita sa intre si el :-j asta e melodie al lui Connect-r :-j Rusinee

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu