18 ianuarie 2010

Onestiul si Bacaul s-au impus la Cupa de judo “Magura”

0 Comentarii
Peste 250 de judoka au participat la cea de-a VI-a editie a Cupei “Magura”, care s-a desfasurat simbata, la Tirgu Ocna, si care a fost organizata de Primaria Tirgu Ocna, Directia pentru Sport a Judetului (DSJ) Bacau, Clubul Sportiv (CS) Municipal Onesti si Clubul Sportiv Scolar (CSS) Onesti.
Au participat sportivi din regiunea Moldovei, din Covasna, Hargita si alte zone, in special din Miercurea Ciuc, Onesti, Bacau, Roman, Brasov, Focsani si Adjud.

Competitia a fost destinata pentru categoriile U 11, U 17 si U 20, individual, fete si baieti, dar la sfirsit s-a intocmit si un clasament pe echipe, pe ansamblul tuturor categoriilor din concurs. In acest clasament global, primul loc a fost ocupat de combinata CSS – CS Municipal Onesti, urmata de selectionata de la AJJ Vrancea si, pe Locul III, Palatul Copiilor – SCM Bacau.

In concursurile individuale, trofeele au fost impartite in special intre sportivii din Onesti, Bacau, Focsani si Miercurea Ciuc. Pentru locurile I, II si III s-au acordat cupe, care au fost asigurate de DSJ Bacau, iar pentru ceilalti participanti s-au oferit diplome.

Sursa:Ziarul de Bacau

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu