8 ianuarie 2010

Program Cinema City Bacau 8.01.2010-14.01.2010

0 Comentarii

Arthur and the Revenge of Maltazard

Vineri 14:40
Sambata-Duminica 12:30 14:40
Luni-Joi 14:40

Aventurile lui Arthur, simpaticul şi curajosul băieţel de 12 ani continuă şi în “Arthur şi răzbunarea lui Maltazard”. Scenariul scris de Luc Besson după cartea lui, vândută în peste 3 milioane de exemplare, ne transportă din nou în lumea Minimoilor, creaturi extrem de mici care trăiesc pe Tărâmul Magic de la firul ierbii din curtea casei lui Arthur.

Arthur a mai crescut acum, odată cu fanii lui, de la ultimele lui aventuri din “Arthur and the invisibles” (2007), un imens success de box office în Franţa



Arthur este extrem de surescitat, căci în această seară se va reîntoarce în lumea Minimoilor şi o va regăsi pe graţioasa, isteaţa, dar capricioasa prinţesă Selenia. Un apel scris pe un bob de orez îl va arunca, însă într-un vârtej de aventuri pe care şi cei mici, dar şi cei mari îl vor trăi cu sufletul la gură. Minimoii au nevoi de el, aşa că descurcăreţul Arthur trebuie să le sară în ajutor!

Odată ajuns pe Tărâmul Magic va descoperi, însă, că nimeni nu în chemase, de fapt! Dar cine putea să-i întindă o asemenea capcană? Să fie oare răzbunătorul Maltazard?

Aventuri delicioase pentru cei mici, voci celebre pentru părinţii lor: Lou Reed, Snoop Doggie Dogg, WILL.I.AM şi Fergie.

Planet 51
Vineri 13:20
Sambata-Duminica 11:20 13:20
Luni-Joi 13:20


Zeci de ani omenirea a încercat să exploreze spaţiul în căutarea civilizaţiilor extraterestre. Dacă acum mulţi ani şi noi trăiam cu paranoia că într-o zi vom fi invadaţi de o rasă extraterestră, atunci locuitorii Planetei 51 trăiesc şi ei cu frica unei invazii extraterestre. Dar paranoia lor devine realitate atunci când un astronaut de pe Pământ ajunge pe suprafaţa planetei lor. Astronautul Chuck Baker crede că este primul care calcă pe această planetă, dar imediat este dat în urmarie de către autorităţile planetei care vor să pună mâna pe el şi să efectueze experimente. Sprijinul vine din partea unui "localnic" care îl ajută să îşi caute nava care să îl aducă înapoi acasă.




Tell-Tale-Poveste fatala-PREMIERA
Vineri-Joi 15:40 17:50 20:10 22:20

"Poveste fatală" este o repovestire modernă a nuvelei originale "Inimă povestitoare" a maestrului suspansului Edgar Allen Poe. Produs de Ridley şi Tony Scott, povestea marchează întoarcerea la genul lor de filmele de la început, ca "The Hunger" şi "Alien".


"Poveste fatală" spune povestea unui om obişnuit aruncat în împrejurări extraordinare (ca "Scara lui Iacob" sau "Marathon Man"). Eroul poveştii, Terry, este un tată singur, muncitor care încearcă să se descurce în timp ce are grijă de fiica sa de 10 ani, Angela, care suferă de o boală rară ce necesită atenţia constantă a tatălui ei. Pentru a complica lucrurile şi mai mult, Terry însuşi e în recuperare după un recent transplant de inimă care i-a dat o nouă şansă la viaţă.

Într-o zi Terry îşi aude inima bătând neobişnuit de tare, atât de tare, încât este sigur că şi alţii o pot auzi. La început nu-i dă importanţă, însă curând devine atât de accentuat, încât Terry se decide, în cele din urmă, să se ducă la spital la un control.

Când ajunge la spital, Terry îşi dă seama că bătăile inimii se înteţesc când un tânăr stagiar trece pe lângă el pe hol, apoi se potoleşte când stagiarul se îndepărtează (de parcă inima i-ar spune ceva sau e supărată de ceva). În timp ce Terry se linişteşte, stagiarul iese în fugă să ia un adolescent aruncat pe stradă dintr-o maşină. Când inima lui Terry începe să bată din nou repede, o maşină apare de nicăieri şi intră în stagiar, omorându-l pe loc. Aproape imediat inima lui Terry se linişteşte şi-şi revine la ritmul normal. Există vreo legătură?
Terry începe să suspecteze că ceva e în neregulă cu noua sa inimă, silindu-l să-şi pună la îndoială propria judecată.
Printr-o serie de răsturnări şocante de situaţie, aflăm că inima lui Terry a aparţinut unui om ucis. Îşi dă atunci seama că inima sa îşi va accelera bătăile şi-l va înnebuni, dacă nu va afla cine e misteriosul criminal.
Prin urmare, Terry porneşte în căutarea vinovaţilor şi, pe parcurs, e prins într-o conspiraţie medicală diabolică care nu numai că-i ameninţă viaţa, ci şi viaţa celor dragi lui.

Old Dogs-Vechi tovarasi (A.G.)
Vineri 13:50 16:00 18:00 20:00 21:50
Sambata-Duminica 11:50 13:50 16:00 18:00 20:00 21:50
Luni-Joi 13:50 16:00 18:00 20:00 21:50

Doi prieteni foarte buni - un divorţat ghinionist şi îndrăgostit şi un burlac mare amator de distracţii - se trezesc că vieţile lor sunt întoarse pe dos când pe neaşteptate trebuie să aibă grijă de doi gemeni de şapte ani, tocmai când erau la un pas de a încheia cea mai mare afacere din viaţa lor. Cei doi holtei nu foarte cunoscători în ale copiilor se poticnesc grav în eforturile lor de a avea grijă de gemeni (debutanţii Ella Bleu Travolta şi Conner Reyburn), ceea ce pune în mişcare un şir întreg de mici dezastre şi poate o nouă înţelegere a celor doi, referitor la lucrurile cu adevărat importante în viaţă.


Prezentat de Walt Disney Pictures, filmul este regizat de Walt Becker (Wild Hogs, Van Wilder), după un scenariu de David Diamond (When in Rome, The Family Man) & David Weissman (When in Rome, The Family Man). Filmul a fost produs de Andrew Panay (When in Rome, Wedding Crashers), Robert L. Levy (The Comebacks, Wedding Crashers) şi Peter Abrams (The Comebacks, Van Wilder 2: The Rise of Taj). Garrett Grant este producătorul executiv.

Robin William (Night at the Museum, Good Will Hunting - cu care a câştigat Premiul Oscar® pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar) joacă rolul lui Dan, un tip obsedat de muncă şi care se pricepe mai bine la cifre decât la oameni. John Travolta (The Taking of Pelham 1 2 3, Hairspray) este Charlie, un burlac iubitor de distracţii, căruia îi place viaţa lui aşa cum este. Kelly Preston (Jerry Maguire, Addicted to Love, The Cat in the Hat) joacă rolul lui Vicki, fosta mare iubire a lui Dan, care îi pune gemenii îi braţe, după ce a păstrat secretul asupra lor timp de şapte ani; Seth Green (Without a Paddle, Robot Chicken, Family Guy) joacă rolul unui angajat entuziast, în plină ascensiune, din cadrul companiei lor de marketing. Debutanţii Ella Bleu Travolta şi Conner Rayburn joacă rolurile celor doi gemeni. Din distribuţia plină de nume de prestigiu mai fac parte Louri Loughlin (90210, Summerland), Matt Dillon (Crash), Rita Wilson (It’s Complicated, Sleepless in Seattle) şi regretatul Bernie Mac (Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen).

Echipa de creaţie din culisele producţiei îi mai numără pe directorul de imagine Jeffrey Kimball (Four Christmases, Bonneville), designer-ul de producţie David Gropman (Taking Woodstock, Doubt), editorii Ryan Folsey (When in Rome, Order of Redemption) şi Tom Lewis (Employee of the Month, Scary Movie 4), designer-ul de costume Joseph Aulisi (Taking Woodstock, The Pink Panther 2), compozitorul John Debney (Iron Man 2, Hannah Montana The Movie) şi supervizorul muzical Dave Jordan (Iron Man, When in Rome).

Sherlock Holmes
Vineri 14:30 17:00 19:30 22:00
Sambata-Duminica 12:00 14:30 17:00 19:30 22:00
Luni-Joi 14:30 17:00 19:30 22:00

Sherlock Holmes şi-a construit reputaţia dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observaţie, pe deducţia sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forţa pumnului.


Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei ameninţări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o aşteaptă.
După un şir lung de crime violente de tip ritual, Holmes şi Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă şi pentru a-l prinde pe ucigaş: recidivistul Lord Blackwood. În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood—care îi terorizase pe colegii de puşcărie şi totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni şi folosi forţele răului—îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar după cum se va vedea, execuţia va eşua conform planurilor lui Blackwood.
Iar atunci când Blackwood pare a-şi fi dus la bun sfârşit toate ameninţările, aparenta sa reînviere seamănă panică în Londra şi confuzie în rândul celor de la Scotland Yard. Dar pentru Holmes, acest joc este doar o nouă provocare.

Portretizându-l din nou pe cel mai faimos erou al lui Sir Arthur Conan Doyle, Robert Downey Jr. îl interpretează pe legendarul detectiv, Sherlock Holmes. Dovedind abilităţi de luptă la fel de puternice ca şi renumita sa inteligenţă, Holmes uzează de cele mai ingenioase metode pentru a descâlci iţele unui caz extrem de complicat, călătorind acolo unde nu i-ar fi trecut nimănui prin minte, pentru a găsi ceea ce alţii nici măcar nu şi-au imaginat vreodată.

Jude Law îl interpretează pe Watson, aliatul dintotdeauna al lui Holmes, care i se alătură ca de obicei pentru a rezolva ultimul caz, înainte ca doctorul să înceapă o viaţă nouă, de om însurat. Rachel McAdams joacă rolul Irenei Adler, o americancă care este pe cât de atrăgătoare, pe atât de periculoasă, având o relaţie furtunoasă cu detectivul, ce constituie, de altfel, singura şaradă pe care acesta nu o poate rezolva. Mark Strong îl interpretează pe Lordul Blackwood, dotat cu un intelect redutabil, care, combinat cu ambiţia şi lipsa sa de scrupule, îl face să fie un adversar de temut. Eddie Marsan îl întruchipează pe angajatul Scotland Yard, Inspectorul Lestrade, care e impresionat şi totodată timorat de marele Sherlock Holmes.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producţie Silver Pictures, în asociere cu Wigram Productions, un film de Guy Ritchie, “Sherlock Holmes.” Ritchie asigură regia filmului după un scenariu de Michael Robert Johnson, Anthony Peckham şi Simon Kinberg, după o idee de Lionel Wigram şi Michael Robert Johnson. Joel Silver, Lionel Wigram, Susan Downey şi Dan Lin sunt producătorii filmului, iar Michael Tadross şi Bruce Berman sunt producătorii executivi, în timp ce Steve Clark-Hall este co-producător.


Echipa de creaţie din spatele camerei de filmat îi include pe directorul de imagine, premiat cu Oscar, Philippe Rousselot (“A River Runs Through It”), scenografa, nominalizată la Oscar, Sarah Greenwood (“Atonement,” “Pride & Prejudice”), editorul James Herbert (“RocknRolla”), şi designerul de costume, premiat cu Oscar, Jenny Beavan (“A Room With a View”). Muzica este compusă de compozitorul Hans Zimmer (“The Lion King,” “Gladiator”), laureat al premiului Oscar şi posesor al mai multor nominalizări la Oscar. “Sherlock Holmes” va fi distribuit internaţional de Warner Bros. Pictures, o companie aparţinând Warner Bros. Entertainment Company.

Avatar 3D
Vineri 14:10 15:50 17:40 19:00 21:00 22:10
Sambata-Duminica 11:00 12:40 14:10 15:50 17:40 19:00 21:00 22:10
Luni-Joi 14:10 15:50 17:40 19:00 21:00 22:10

A Christmas Carol
O poveste de Craciun (A.G.)
 Sambata-Duminica 11:10 13:10
Vineri 13:10
Luni-Joi 13:10

2012
Vineri-Joi 15:20 18:20

The Box
Cutia (A.P.-12)
Joi 21:20

The Twilight Saga: New Moon
Saga Amurg: Luna Noua
Vineri-Joi 16:40 19:10 21:40

Cloudy With a Chance of Meatballs 3D
Sta sa ploua cu chiftele 3D (A.G.)
 Luni-Joi 14:00
Vineri 14:00

Couples Retreat
Vacanta All Inclusive (A.P.-12)
Vineri 13:30 16:10 18:30 20:50
Sambata-Duminica 11:10 13:30 16:10 18:30 20:50
Luni-Joi 13:30 16:10 18:30 20:50


sursa:cinemagia.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu