24 ianuarie 2010

Prostia omeneasca

4 Comentarii
Oare de ce este considerat atat de prost romanul?
Un fapt care ne arata acest lucru sunt emsiunile TV de genul "Test de fidelitate", "Fata lui tata", s.a.Multi indivizi din Romania nu si-au dat inca seama ca aceste emisiuni sunt "fake-uri", si totul este pus la cale de catre regizori si echipa din spatele camerei, fiecare personaj avand replici ce urmeaza un scenariu.Totul este ca un film....

Oare ce fel de persoane urmaresc asemenea genuri de emisiuni?Nu cred ca aceste fake-uri sunt urmarite de persoane serioase, ci mai degraba de someri, oameni fara ocupatie, comozi, inutili pentru societate.Oare producatorii nu gandesc si la faptul ca romanul s-a mai rafinat si gusta ceva calitate?

Din cele 20 mil de locuitori, trei sferturi sunt prosti?

4 Comentarii:

Anonim says:
24 ianuarie 2010 la 18:31

Se pare ca romanii apreciaza cearta, culmea e ca valorile care se promoveaza-aceste formate de emisiune sunt sinceritatea, fidelitatea, corectitudinea, cinstea si echitatea. Realizatorii isi propun sa faca o pledoarie publica pentru prevenirea intamplarii unor asemenea situatii,ptr reasezarea pe baze solide a relatilor interumane. Dupa principiul .Poate ca realizatorii stimeaza publicul mai mult decat asa cum ar putea parea la o prima analiza. Apeleaza la spiritul lui!!

OVIDIU says:
24 ianuarie 2010 la 19:17

"Din cele 20 mil de locuitori, trei sferturi sunt prosti?"

DA.

Andi says:
26 ianuarie 2010 la 22:04

Asta e , astia-s romanii

Andi says:
26 ianuarie 2010 la 22:04

unii din ei,,,

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu