10 ianuarie 2010

Voi aveti incredere in vaccinul impotriva virusului AH1/N1?

3 Comentarii

Dupa cum ati vazut in ultimele zile, pe la TV, sau pe diferite website-uri, multe persoane din tara au preferat sa se vaccineze impotriva gripei noi.Din cate am vazut eu, cei care stateau la urisele cozi erau in mare parte batrani.Chiar si in Bacau va puteti vaccina.Momentan sunt  alocate de catre Ministerul Sanatatii in jur de 30.200 de doze de vaccin.

Cea mai plauzibila explicatie pentru care romanii s-au vaccinat in masa, impotriva virusului gripal este frica si dezinformarea pe care asazisii cunoscatori au creat-o, din dorinta de a vinde cat mai bine produsul, acesta fiind si scopul principal al acestuia.Virusul gripal nu este decat la fel ca si o gripa normala, singurele diferente facand faptul ca in combinatie cu alte afectiuni cum ar fi tensiunea arteriala, obezitatea, diabetul, poate produce efecte mai grave.

Cei care apar la TV nu ne spun care sunt  efectele nocive ale acestui vaccin, care sunt cu mult mai devastatoare:cancer, paralizii, Alzheimer, afectiuni ale globulelor din organism, etc...
Momentan, prefer sa nu-mi fac vaccinul deoarece nu sunt sigur ce urmari va avea.
In incheiere, nu pot spune decat ca fiecare om hotaraste pentru sanatatea sa, diferenta facand-o veridicitatea canalelor de informatii pe care le are la dispozitie.


Tu te vaccinezi?

3 Comentarii:

mike says:
10 ianuarie 2010 la 22:41

Prefer sa nu ma vaccinez!!!

Anonim says:
10 ianuarie 2010 la 22:52

Foarte interesanta tema pusa in discutie...Inca o dovada despre cum se pot induce psihozele in masa.

Lisandru says:
12 ianuarie 2010 la 08:21

Sincer nu stiu ce sa mai cred ... noi suntem undeva pe la mijloc .. unii spun ca da e bine sa te vaccinezi unii spun ca nu ca are tot felul de efecte in timp .. pana la urma noi decidem daca da sau nu .

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu