22 februarie 2010

Fii “legal’’,căsătorește-te pentru o zi!

1 Comentarii
Ne alaturam Ligii Studentesti la evenimentele ce le vor initia si cu aceasta ocazie tinem sa aducem la cunostinta publicului bacauan, ca in calitate de partener media le vom promova urmatorul eveniment.

Din cauza protocolului incheiat dupa finalizarea proiectului "Autobuzul Dragostei", ce va avea loc pe 24 februarie, Mega Bacau nu va aparea pe afisul evenimentului, dar va publica pe site conform acordurilor negociate materialele media furnizate de Liga Studentilor, ele fiind de interes pentru bacauani, obiectivul nostru fiind acela de canal de informare.

Liga Studențească a Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău,te invită miercuri, 24 februarie 2010 intre orele 10.00-16.00 să intri in rândul celor căsătoriți, chiar și pentru o singură zi, intr-un loc mai deosebit, un autobuz. ”Autobuzul dragostei” va circula pe traseul 22 și va opri în fiecare stație pentru a îmbarca indrăgostiții de toate vârstele. Cei care se vor căsători vor primi certificate de căsătorie pentru o zi  şi cel mai trăznit cuplu va fi premiat. Această invitație este adresată de către Liga Studențească tuturor îndragostiților ce vor să urmeze tradiția de ”Dragobete”, indiferent de vârstă.  Dacă în anii din urmă s-au ‘căsătorit’ cupluri de vârsta a treia, este interesant ce va urma anul acesta, poate chiar o cerere oficială în căsătorie.

1 Comentarii:

Anonim says:
23 februarie 2010 la 14:42

;)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu