27 aprilie 2010

Ambasadori bacauani in lume

1 Comentarii
Despre Romania se spun multe in lume insa talentul poporului roman nu este intotdeauna evidentiat.

Ne mandrim cu oameni care au cu adevarat ceva de aratat si un reprezentant de cinste este colegul nostru, fotoreporterul Constantin Pletosu ce locuieste acum in Asti Italia si lucreaza la ziarul La Stampa. Acesta aplica noua tehnologie in materie de arta fotografica, fotografie pe panza si are in derulare expozitia din

Restaurantul Tacabanda din Asti*in luna aprilie, urmand ca din 7 mai sa expuna in Galeria Enotecii Regionale din Canelli cu sustinerea si la ideea presedintelui Regiunii Piemonte. Va urma Elvetia, Sant Moritz. E de apreciat tematica expozitiei, numele fiind mai mult decat sugestiv:"Romania, taramul iubirii si spiritualitatii" . Succes bacauanilor, talentele exista si determinarea acestora e recunoscuta!

1 Comentarii:

Anonim says:
11 mai 2010 la 23:43

Ce este frumos si lui Dumnezeu ii place! Am fost la expozitia bacauanului dumneavoastra, chiar daca nu-l cunosc, si am ramas mut la vederea calitatii lucrarilor. Galeristul spunea ca romanul nostru a uimit publicul iubitor de arta care este interesat sa achizioneze lucrarile sale. Daca in Asti expozitia trebuia sa stea o luna dar la cerea publicului a ramas pe simeze trei luni, la Canelli se para ca va avea aceeasi soarta. Din cate am inteles de la organizatori se pare ca s-a facut o lista de mai multe restaurante galerii din Italia care sa gazduiasca aceste "taramuri de iubire si spiritualitate" atat de dragi noua! Felicitari!
Marius Petrache

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu