29 aprilie 2010

Concurs pentru bacauanii cu idei organizat de Municipalitatea orasului

0 Comentarii
Municipalitatea bacauana vrea sa schimbe fata celebrului lacusor din Parcul Cancicov, care este in continua degradare. Cu aceasta ocazie, Directia de Patrimoniu din cadrul Primariei Bacau a propus ideea organizarii unui concurs de idei, incepand de pe 3 mai pana pe 7 iunie, pentru a se gasi rezolvarea functionala si posibila inserare a unei constructii noi cu spatiul verde din jur.
Castigatorul va fi rasplatit cu o suma bunicica  adica 5. 000 lei noi.


Viitoarea constructie ar trebui sa adaposteasca spatii de alimentatie publica cu o inaltime maxima de un etaj, pentru 50 – 100 de persoane, ce va functiona pe perioada intregului an si nu numai in sezonul estival. Amplasamentul dispune de utilitati ca racordarea la sistemul de energie electrica, apa, canalizare, grup sanitar, aflate in diferite stadii de degradare.

Municipalitatea vrea sa premieze cea mai buna idee, atit in ceea ce priveste viitoarea cladire, cit si refacerea bazinului de apa, prin lucrari de reconditionare a intregii parti inferioare a lacusorului, a peretilor oblici ai bazinului, curatarea, filtrarea si evacuarea apei. - Ziarul de Bacau

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu