23 aprilie 2010

Oportunitati

1 Comentarii
,Central Plaza este gazda manifestarilor de interes divers, in Bacau, de ceva vreme. Tocmai in aceasta perioada se deruleaza expozitia CONFINTEXPO(21.04-24.04)dar si OFERTA EDUCATIONALA, editia a-VIII-a in organizarea CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE BACAU prin EXPOBACAU; Evenimentul, inspirat ales a se desfasura in aceasta perioada premergatoare examenelor, ofera publicului vizat solutii concrete de urmat, intrecandu-se in oferte.
Aspect pozitiv daca ne gandim la situatia economica dificila ce o traversam si care anunta vremuri din ce in ce mai tulburi pentru unitatile de invatamant ce vor trebui sa se dovedeasca competitive si vor trebui sa atraga autofinantari pentru a ramane rentabile. Deci marketingul va deveni un instrument important de management . Ceea ce ne-a retinut atentia e insa numarul mare a publicului interesat.

Noutatile pentru sesiunea de admitere din acest an, soft educational, proiecte educationale, edituri, orientare scolara si profesionala si institutii de invatamant universitar si preuniversitar le puteati gasila Central Plaza. daca tindeti la mai mult, aveti sansa de a mai prinde inca o zi din evenimentul WORLD EDUCATION FAIR ce se desfasoara la Hotel Hilton, Bucuresti in zilele 23-24 aprilie: Ghidul tau pentru educatie in strainatate-Primul Targ de Tabere de Limbi Straine si Licee de elita din strainatate . Evenimentul este parte dintr-un proiect initiat de 7 ani in Romania de WORlD EDUCATION, cu scopul de a informa tinerii despre oportunitatile de studiu in strainatate(ora de vizitare 10-16).


                                                     OFERTA EDUCATIONALA




CONFINTEXPO

1 Comentarii:

Unknown says:
23 aprilie 2010 la 20:07

Ramaneti la o facultate in Bacau fratilor daca nu vreti sa faceti sacrificii!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu