18 aprilie 2010

Post-eveniment Promenada

0 Comentarii
 Cu placere am asistat spectacolul de moda prezentat de modelele participante la competitia Top Models, faza locala, organizat la Promenada Mall. Sponsorii evenimentului : Leonardo, Takko, House of Art si-au prezentat colectiile de sezon dand culoare si stil spectacolului. Cum artistii nu pot lipsi de la o actiune ce se respecta, Andeea Balan, invitat special a avut o prestatie apreciata de public, manifestand disponibilitate in interactiunea cu fanii.

Pe cei din presa i-a gratulat cu material jurnalistic din abundenta, apreciindu-le zelul. In ceea ce o priveste pe Daniela Crudu, nu avem prea multe de comentat, aceasta neavand prea multe de oferit; Modelele, putin ezitante au urmarit coregrafia in defilarea lor iar in functie si de inspiratia proprie au fost mai mult sau mai putin convingatoare.

Oricum, in ansamblu evenimentul mi-a produs satisfactie, mandria-mi locala fiindu-mi satisfacuta. Organizarea a urmarit cursivitatea-desfasuratorul- nefiind" spatii goale". Bacaul incepe sa aduca cu modelul impus de capitala in privinta evenimentelor fashion. Succes!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu