17 aprilie 2010

Sondaj: Visul lui Budeanu va fi implinit?

6 Comentarii
De o luna se tot vorbeste ca Arena Mall se va extinde, urmand ca Ovidiu Budeanu sa puna la bataie inca 11 milioane de euro, dubland suprafata hypermarket-ului. Parcarea din spatele complexului care este mai mereu goala, va fi ocupata de noua constructie, urmand ca aceasta sa fie amenajata in spatele magazinului Billa.

Mult de munca, greu de crezut si de aceea am lansat un sondaj de opinie (oricum , stim ca Domnul Budeanu este un personaj ambitios iar premise exista...)





                                                         Foto


















6 Comentarii:

ovidiu says:
17 aprilie 2010 la 12:41

mall-ul si asa e mai mereu gol si are o gramada de spatii neocupate. cine sa le mai ocupe pe cele noi? si de unde sa ia finantare acum? vise, vere, vise!

Catalin Stanoiu says:
18 aprilie 2010 la 00:25

La chirile de neam prost percepute acolo, cine sa ocupe spatiile? De fapt stiuuuuu! Le face Budeanu intai o oferta rentabila investitorilor, dupa care creste brusc chiria. Dupa care brusc, Budeanu ii ajuta sa scape de datorii preluand afacerea. Cam cum s-a intamplat cu Bowling & Biliard, aproximativ si cu Curigo si cum (sa speram ca nu, dar este posibil in proportie de 90%) se va intampla cu o cafenea si cu inca o afacere din Arena Mall. Super tare!

Andi says:
18 aprilie 2010 la 01:42

Daca Budeanu va face o discoteca in mall, va sparge gheata!

Anonim says:
17 iunie 2010 la 22:33

Daca parcarea de la Arena Mall e goala (ceea ce nu cred) ar trebui sa o vedeti pe aia de la Galleria Mall din P. neamt :))

Anonim says:
17 iunie 2010 la 22:35

Eu am fost in mai multe malluri din tara si Arena inca se tine bine. Asa ca nu mai comentati voi aiurea.

Bita Adi says:
21 iunie 2010 la 16:52

Intr-adevar Galeria Piatra Neamt e foarte goala
si parcarea si mai si:))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu