2 mai 2010

Avatarul

2 Comentarii
Ramanand in acelasi ton de weekend, va aducem in atentie o inovatie ce se va pune in practica din toamna aceasta in Romania si cu siguranta va prinde in randurile publicului feminin.
Pentru foarte multe persoane shoppingul reprezinta o pasiune, insa de multe ori se intampla sa fii nevoit sa probezi hainele de zeci de ori pana sa iei decizia potrivita. Un nou concept de probare a hainelor va simplifica mult aceasta "munca".

Magazinul Cocor va aduce in Romania un software prin care clientii isi pot lua haine fara sa mai fie nevoie sa intre in cabina de proba. Lucrul acesta va fi posibil in magazinul Cocor din Bucuresti din luna septembrie, cand acesta va fi inaugurat; Fiecare client poate fi scanat in cateva secunde si software -ul genereaza in timp real avatarul.

Cu ajutorul avatarului se va putea proba virtual in fata unei oglinzi "magice" hainele preferate de la brandurile ce vor fi prezente in centrul comercial. Sistemul va folosi un body scanner ce va permite proba ori comanda de la branduri ce au magazine online, fie ca sunt chiriase sau nu ale magazinului. Cum domnul Budeanu are planuri de extindere pentru Arena Mall ii recomandam solutii de acest tip pentru dezvoltarea serviciilor oferite...
Dupa premiera de lansare de la Cocor, sistemului i-ar sta bine si la Bacau. Oare va primi provocarea(...) ??

2 Comentarii:

Georrge CB says:
2 mai 2010 la 12:09

tare ;)

TwoBlog says:
3 mai 2010 la 15:14

foarte tare

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu