25 mai 2010

Campanie neconventionala

0 Comentarii
In perioada 24-30 mai are loc Saptamana Masca, eveniment care isi propune sa aniverseze cei 20 de ani pe care ii are teatrul si sa prezinte publicului un fel de raport a ceea ce au facut in teatrul romanesc. Va sugeram sa nu ratati, stimati bacauani , o plimbare la Bucuresti prin Herastrau; Acolo va asteapta Teatrul Masca si maestrul Mihai Malaimare cu un program deosebit. *Programul intregii manifestari se gaseste pe site-ul http://www.masca.ro/.
Seria manifestarilor include si lansarea cartii ''La inceput a fost gestul"( la Muzeul Literaturii Romane, locul unde Masca a prezentat primul spectacol in 1990) unde va recomandam sa ajungeti la ora 15.00, marti 25 mai, pentru intalnirea cu maestrul, intamplator tot moldovean. Si daca nu aveti cum sa veniti in Bucuresti, aveti de la Dl. Malaimare "un gand de dragoste oriunde v-ati afla". Evenimentele aniversarii se vor produce in Herastru, Cismigiu, lansarile la Muzeul Literaturii iar expozitiile la Muzeul National de Arta. Acest eveniment, inedit in aceste vremuri atat de triste, ne arata ca unii chiar muncesc si ca o parte din speranta cu care au pornit la drum si-a gasit implinirea.

Facilul si comercialul nu le sta in caracter, asa ca stilul va avea continuitate. Am surprins pentru dumneavoastra scene din spectacolul" de commedia dell arte", in regia lui Michele Modesto Casarin: INDRAGOSTITII(luni, 24 mai -Parcul Herastrau).


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu