21 mai 2010

Distractie la maxim

0 Comentarii

Club Marinarul te invita vineri 21 mai la o petrecere cu muzica house marca Christian Green.

Christian Green aka Cristian Popescu nu este ,,nou venit’’ in Bacau, el fiind unul ,,dintre ai casei’’ participand la multe show-uri de exceptie cu un public care il admira si il vrea acolo unde trebuie.
Despre el putem spune ca dorinta de a fi mereu alaturi de cei care iubesc act-urile dance, a dus la o transformare: consumatorul de muzica electronica a devenit DJ.
In materie de DJ-ing, este adeptul update-ului in materie de software si device-uri de studio. "Tehnologia intotdeauna ne face viata mai frumoasa. Chiar daca ne-o simplifica sau ne-o complica, ea face ca totul sa fie mai bun. De la un DJ set la sound-ul total, de la suport digital la membrane cauciucate, totul evolueaza, si eu, ca DJ, tin pasul cu evolutia. Avem deja o mentalitate care ne impune schimbarea si ne fereste de plictiseala".
Muzica electronica nu va disparea niciodata! Exista oamenii dedicati care nu permit acest lucru, exista producatori creativi care vor tine aceasta zona vie si un optimism general care pare sa-l fi contaminat si pe Christian Green.

O energie uriasa, un mix dinamic... si un public care vibreaza la fiecare DJ set, acestea sunt lucrurile care caracterizeaza personajul din spatele alias-ului Christian Green.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu