21 mai 2010

"Ziua impotriva Obezitatii" la Arena Mall

0 Comentarii
Facultatea de Ştiinte ale Mişcării, Sportului şi Sănătaţii împreuna cu Arena Fitness Club organizează sâmbătă, 22 mai, un eveniment pentru marcarea Zilei Europene Împotriva Obezităţii. Manifestarea este o premieră și are ca scop tragerea unui semnal de alarmă in rândul populaţiei asupra obezităţii ca fiind o afecţiune cronică. Obiectivul întregii campanii din acest an este de a ajuta cetăţenii supraponderali să piardă 5-10% din greutate pentru a-şi îmbunătăţi semnificativ starea de sănătate.


Astfel, sâmbătă, sunt aşteptaţi toţi doritorii de mişcare, incepând cu ora 11.00, la parterul centrului comercial Arena Mall pentru a sustine Campania alaturi de toţi cei implicaţi.

22 Mai 2010 va fi prima Zi Europeană Împotriva Obezităţii şi a apărut ca urmare a faptului că aproape jumătate din populaţia europeană este supraponderală sau obeză. Deşi acest aspect este deseori văzut ca afectând imaginea corporală şi încrederea, excesul de greutate este extrem de dăunător sănătăţii, provocând problem grave la nivelul sănătăţii personale şi a celei publice în toată Europa.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu