21 mai 2010

Noutati Cinema City 21-17 mai 2010

0 Comentarii
Letters to Juliet – Scrisori catre Julieta (AG) Premiera – Romantic


Vineri, Luni, Marti, Miercuri, Joi: 14:40, 17:00, 19:10, 21:30
Sambata – Duminica: 12:30, 14:40, 17:00, 19:10, 21:30
O superbă comedie romantică, Scrisori către Julieta ne poartă către însoritele şi magnificele ţinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tânără scriitoare americană, se bucură de o vacanţă care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.


Aflată în Verona, oraşul marilor iubiri şi al legendarilor Romeo şi Julieta, Sophie este de-a dreptul fascinată de mitul scrisorilor către Julieta, aşa că se hotărăşte să ajute miile de îndrăgostiţi care an de an vin şi cer sfaturi pentru a-şi rezolva problemele sentimentale.

După ce a făcut primul pas şi s-a alăturat unui grup de voluntari, Sophie găseşte o scrisoare rătăcită, veche de 50 de ani. De-a dreptul emoţionată de acest mesaj, tânăra scriitoare pregăteşte un răspuns pe măsură, fără să ştie că scrisoarea ei va atrage o reacţie imediată din partea destinatarei, Claire (Vanessa Redgrave), care va porni într-o aventură spectaculoasă prin Italia, în căutarea iubirii pierdute.

Din acest moment vom asistă la o emoţionantă şi amuzantă poveste despre dragoste, prietenie şi mai mult decât oricând despre destin.

Din 21 mai 2010, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane comedia romantică Scrisori către Julieta, un film cu Amanda Seyfried şi Vanessa Redgrave în rolurile principale.



The Losers (AP-12) Premiera – Actiune


Vineri, Luni, Marti, Miercuri, Joi: 13:30, 15:40, 17:50, 20:00, 22:10
Sambata – Duminica: 11:20, 13:30, 15:40, 17:50, 20:00, 22:10
O poveste explozivă de mare acţiune despre trădare şi răzbunare, “The Losers” se focalizează pe membrii unei unităţi din Forţele Speciale, trimişi în jungla boliviană într-o misiune de cercetare şi nimicire. Dar grupa formată din—Clay, Jensen, Roque, Pooch şi Cougar—va afla în curând că membrii ei au devenit pe negândite victimele unei acţiuni de trădare, iniţiată de un inamic extrem de periculos din interior, cunoscut sub numele de Max.

Folosindu-se de zvonul că ar fi murit cu toţii, membrii grupului încep o acţiune periculoasă sub acoperire pentru a-şi spăla reputaţia şi pentru a se răzbuna pe Max. Grupului i se alătură misterioasa Aisha, o agentă deosebit de frumoasă, care are propriile ei scopuri şi care va repurta, la rândul ei, câteva victorii.

Acţionând uniţi, atunci când nu se ceartă între ei, membrii grupei trebuie să anticipeze mişcările prin toată lumea ale perfidului Max—care încearcă să stârnească un nou război high-tech global pentru satisfacerea propriilor interese. Dacă ar putea să-l înfrângă pe Max ar reuşi să salveze în acelaşi timp şi omenirea; ar fi un succes dublu pentru echipa cunoscută acum sub numele de The Losers.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu