21 mai 2010

Nu masurilor de austeritate

0 Comentarii
Sarbatoarea Sfintilor Imparati Constantin si Elena vine pe fondul unei situatii ambigue pentru romani. Astazi Guvernul Boc va avea inca o runda de discutii cu reprezentantii sindicatelor intr-o dezbatere publica unde se va afirma pozitia Guvernului ca solutie de criza, fara prea multi sorti de influentare din partea sindicatelor. Boc va lovi in mase , optandu-se pentru varianta reducerii cheltuielilor si nu pentru varianta sugerata de FMI de majorare a taxelor, in special prin impozitarea celor bogati.

Mesajul sefului FMI a tradat indignarea fata de decizia Guvernului Romaniei, de a se concentra pe reducerea abuziva a veniturilor populatiei, presiunea pe popor fiind evidenta si deci" asumata", menajandu-se patura acolitilor puterii...Guvernul ar trebui sa nu uite ca nu e de capul lui acolo, el reprezinta interesle celor multi iar nucile din foc nu e onest sa le scoti cu mana altuia.

Dar unde e solidaritatea conducatorilor cu poporul? Spre ce vi se pare ca ne indreptam acum? Un Guvern care isi minte poporul(pana si FMI-ul), ar trebui sa plece acum!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu