27 iulie 2010

Promisiunile pe banda rulanta sunt la ordinea zilei

0 Comentarii
Iata ca de aceasta data municipalitatea bacauana revine in atentia noastra cu un nou proiect. Mai precis, este vorba despre un parc ce va urma sa fie deschis cu ocazia sarbatorilor de iarna si va fi amplasat in perimetrul bazei sportive a orasului, intre Sala Sporturilor, Bazinul Olimpic de Inot si Sala de Atletism.

Parcul se va intinde pe trei hectare de teren si se vor amenaja suprafete specifice pentru jocurile de copii, o scena, un teren de sport multifunctional, un teren de minifotbal cu gazon artificial si nocturna, mese cu banci pentru jocuri statice, preferate de varsta a treia, ca sahul sau tablele.
In parc se vor mai regasi o pista si parcaje pentru biciclete, terenuri de tenis, o platforma in aer liber pentru fitness, banci, cosuri de gunoi, stilpi de iluminat, se va construi o fantina multifunctionala, care iarna, prin instalatiile de refrigerare montate, va putea fi folosita ca patinoar in aer liber.
Noutatea va fi pentru iubitorii de catei, pentru ca parcul va avea o portiune destinata plimbarii patrupedelor. Ziarul de Bacau



Deschiderea ofertelor pentru amenajarea noului parc va avea loc pe 10 august, iar lucrarile la cel mai nou parc din municipiul Bacau ar putea fi finalizate pina la inceputul acestei ierni. Sincer sa fiu, sunt sceptic in privinta acestui proiect, dar merita sa sper.. Voi ce credeti?



0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu