11 septembrie 2010

Bilant negru la inceput de an scolar

0 Comentarii
In cazul in care nu stiati, luni 13 septembrie se deschid portile unui nou an scolar, ce nu prefigureaza nimic bun la orizont...
In conditiile in care 62 de scoli au fost inchise, putine locuri in gradinite si 257 de institutii de invatamant fara autorizatie sanitara conform raportului prezentat de conducerea Inspectoratului Scolar Judetian Bacau in sedinta Colegiului Prefectural( tinuta la inceputul lunii septembrie) .
"Linistitor" e faptul ca se lucreaza la identificarea solutiilor...noua legea invatamantului a trecut de Parlament iar domnul Funeriu se pare ca a ingenuncheat si educatia, unul din resorturile care" mai produceau" in Romania.
Titularizarea se va desfiinta la nivel national si se va derula la nivelul scolilor fapt ce va da frau liber spagii si lipsei performantei in randurile dascalilor, subfinantarea bugetului insemnand lipsa bazei materiale minime desfasurarii procesului educational.
Vai de tinerii nostri, si asa lipsa reperelor autentice ii bulverseaza conducandu-i direct spre excese si stimulente-surogat. Indobitocire natiei este obiectivul actualei guvernari...

MegaBacau va ureaza sa nu deveniti fatalisti, resemnati precum ciobanul mioritic si sa nu faceti jocul smecherilor, luptand pentru voi si pentru reafirmarea conditiei de roman! Fiti destepti!
Un an scolar performant!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu