30 mai 2011

Ce mai degustam in Bacau...

4 Comentarii
In Bacaul acesta'' mare si nu prea'' se mananca destul de bine avand in vedere locatiile mai vechi sau mai nou aparute. Exista o locatie aflata pe Vadu Bistritei 48, langa fosta Curte de Apel care a fost inaugurata cu putin timp in urma si care aduce o nota de rafinament si mult bun gust, un plus...e altfel!

Petreceri private, meniuri atractive, personal calificat sunt doar cateva din argumentele care va fac sa pasiti in aceasta atmosfera. Acolo se afla cea mai excelenta pizza din oras pe vatra. Prin pregatirea celor de acolo si cuptorul profesional italian , se reuseste obtinerea unei pizza pe care nimeni din Bacau nu reuseste s-o pregateasca asa cum o face personalul de acolo, o reteta unica.
Iar pentru alte gusturi, se ofera si o gama larga de Mix-GRILL-uri, iar asta nu e tot! In curand si "meniul zilei" se va afla la dispozitia clientilor.

Nu ezitati sa le faceti o vizita si sa le degustati bunatatile. Sa nu uitam de nume: Cameleon!
"Noi chiar ne tinem de cuvant! Si asta se vede... "

4 Comentarii:

Anonim says:
3 mai 2011 la 16:26

cunosc locatia e super ok nu am mancat pizza asa de buna decat in Italia.

Anonim says:
3 mai 2011 la 16:28

intradevar cea mai buna pizza si nu mai zic ce fel te serveste.
unicat

Anonim says:
4 mai 2011 la 16:37

Am fostu acolo si au dat drumu la meniul zilei.Foarte avantajos si foarte bun.cu 12 ron am mancat ciorba si felul doi ca la mama acasa.de 12 ron te saturi de parca ai fi mancat de 35.Si dak vrei sa mai bei ceva mai pui 3 ron si iti iei o bere sau un suc.chiar e calumea locul.incercati si voi!

Anonim says:
15 mai 2011 la 23:05

astept sa ajung si eu pe acolo,sper sa fie asa cum spuneti voi

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu